teke tekte gel4
profili

  • yazarların cenazesinde çalınmasını istediği müzik

    south park’tan jeffy’s song istiyorum, vasiyetimin tepesine tabut çivisiyle çaktıracağım bu maddeyi. o ördeği de bulup getirin dans etsin baş ucumda.

    ha bir de, başım kıbleye değil hortuma gelecek bu çok önemli.

  • anne mi önce gelir yoksa eş mi sorunsalı

    hep şu komik hataya düşerek soruluyor bu soru:

    doğduğun aileyi öne koyacaksan kusura bakma, kendine ait bir aile yaratıp ona karşı standart sorumluluklarını yerine getirebilecek olgunluktaki mentaliteye henüz ulaşamamışsın demektir. evlenen insanın kendine ait ailesi olur, diğer ailesi tabii ki daima önemlidir ama eşine ve çocuğuna karşı olan sorumluluklar ana babaya karşı olanlara göre çok daha öncelikli olmak zorundadır. kendi yarattığı ailesine karşı bu sorumluluklarını layıkı veçhile yerine getiren aile fertlerinin olduğu aileler zaten ebeveynlerin ana ve babalarına öncelik verilmesi gereken durumda birlikte hareket ederek tek kişi yerine iki kişilik destekle çok daha verimli bir çıktı elde edecektir.

    biz erkeklerde hala bu boktan romantik zihniyet sürüyor bu coğrafyada, bu zihniyeti taşıyan ebeveynlerden doğan çocuklar da bu ihmalci zihniyette büyüyüp, bu iğrenç geleneği içgüdüsel olarak devam ettirecektir yüksek bir ihtimalle. daddy issues sahibi olup bu konuya dair hiçbir terapi/tedavi almadan yaşayan kadınlar ne kadar toksikse, annesine düşkünlük adı altında annesinin bencil ve müdahaleci dürtülerinin romantik ilişkilerine zarar vermesine göz yuman erkekler de en az bir o kadar toksiktir. eğri oturup doğru konuşmak gerek, hala çoğumuzun anası kendi fikir dünyasında, kucağına torun verene kadar gelinine gelinlik payesi bile vermiyor. evli bir insanın hayatında eşinden daha öncelik sahibi bir birey olamaz, olmamalı da.

  • sağcılarla solcular arasındaki en büyük fark

    solcular solcu olarak muhafazakarlık ve milliyetçilikten arındıklarını sanarak sağcıları sahip olmakla eleştirdiği tüm boktanlıklara devam eder, sağcılar da sağcı olmakla kendini dinsizlikten kurtarmış sanarak tüm ahlaksızlıklara devam eder. iki taraf da bunlardan herhangi birini desteklemeyi bir bok sanar ama sağcılar karşılarındakilere entrika kurarken solcular hep kimin daha bi solcu, hatta en çok solcu olduğunu birbirine kanıtlamak için bu entrikaları birbirine kurar.

    sağcı kendini daha namuslu sanırken aslında daha namussuzdur, solcular kendini daha aydın sanırken aslında daha cahildir.

  • volkswagen scirocco

    apaçi arabasıdır.