vonepps5
profili

  • şenol güneş'ten sonraki beşiktaş teknik direktörü

    göreve geldikten sonra 6 ay içinde kovulacak teknik direktördür. nedeni de çok basit, şu an elimizdeki kadroyu olduğundan çok daha iyi gösteren bir teknik direktörümüz var, hatta hoca kadroyu o kadar iyi gösteriyor ki, kendi işini tehlikeye atıyor. şenol güneş gittikten sonra ise bu kadronun aslında çok yetersiz olduğu kabak gibi ortaya çıkacak ve 'bu kadro 2 sene üst üste şampiyon oldu, şampiyonlar liginden lider çıktı, nasıl bu kadar kötü top oynuyor' denerek yeni teknik direktör de gönderilecek. sonrasında şu an gs'nin içinde bulunduğu gibi 3 senede 5 teknik direktör öğüten bir süreç başlayacak. biz bu filmi çok izledik. bi sonraki hocanın başına ne gelecek şimdiden belli. lucescu gittikten sonra ki beşiktaş'tan farkımız kalmayacak.

  • fikret orman

    öyle bir ülkede yaşıyoruz ki, hala şaşırtmayı beceriyor, bu da bir başarı. zerrab'ın aktif bank ile çalıştığı, daha sonra aktif bank ceosu tarafından aradan çıkarıldığı yani aktif bankın direkt olarak ambargoyu deldiği dönemde bankanın ceosu, rte'nin damadı berat albayrak. berat albayrak başlığına bu konu hakkında 2 entry girilmiş, bjk başkanı hakkında ise 40 entry. ülkem için bir klüp başkanı, ülkeyi yönetenlerden daha önemli. resmen muz cumhuriyetiyiz.

  • elon musk amerika'nın jet fadıl'ıdır

    elon musk'ın 'benim para kazanmak, ürünlerimi satmak gibi bir isteğim yok, süs olsun diye araba fabrikaları açıyorum, arada boş fabrikada arkadaşlarla futbol oynamak hoşuma gidiyor' diye bir açıklaması var benim haberim yok sanırım. adam niye türkiye'ye gelsinmiş, çıkar beklentisi varmış... hadi canım! bunu tek başına mı düşündün? yahu tabii ki adam satış yapmak için dolaşacak, ürünlerini satmak isteyecek. bunun neresi garip? sokakta bakkal açılınca 'bu adam kesin bu satışlardan kar ediyordur şerefsiz' mi diyorsunuz siz? david coperfield geldiğinde 'aslında adam uçmuyor' diyenler kadar avamsınız. karşılaştırmaya gelince, jet fadıl dolandırıcı yani parayı veriyorsun karşılığında hiçbir şey almıyorsun, elon musk'a para verdiğinde karşılığında sattığı ürünlerden birini alıyorsun. sanki elon musk kendilerine rakipmiş gibi adamı kıskanan gerzeklerin bu egosu nerden geliyor çok merak ediyorum.

  • 12 ocak 2017 dolar kuru

    3.77'ye düştü diye sevinenleri ciddiye alıp bir de yorum mu yapıyorsunuz abi? 52 haftalık görünüme bak, sevinlecek bir şey varsa hepimiz sevinelim. 52 hafta önce dolar 2.78'ydi.

    buraya dikkat, bilal'e anlatır gibi anlatıyorum. türkiye'nin dış borcu 400 milyar dolar. yani her 10 kuruşta 40 milyar tl borcumuz artıyor. son 1 senede borcumuz 400 milyar tl artmış. marmaray hastaları için şöyle özetliyim, 8 milyar tl'ye mal olan marmaray'dan 50 tane, 8.5 milyar dolara mal olan 3üncü köprüden 47 tane, 36 milyar tl'ye mal olan 3üncü havalimanı'ndan 11 tane yapabilecek kadar borç yükümüz arttı. bundan memnun musunuz şimdi ey çomarlar?

    edit: yazana kadar dolar 3.79 oldu bu arada.

  • jose ernesto sosa

    'hahahahha milan istiyormuş ahahhehafkladflş' yazan arkadaşlara ne oldu acaba ya?