a summer day4
profili

  • türkiye'nin en güzel kızlarının olduğu il

    4 aydir izmir' de yasiyorum. o kadar cok guzel, cekici, bakimli, aurasi olan kadin var ki hangisine bakacagimi sasirdim. hepsi fit, hepsi seksi, hepsi guleryuzlu, hepsi hos giyiniyor, hepsi samimi, hepsi sicakkanli.

    ama o kadar. dengesizlik , ilgi budalaligi, kirk yasinda olanlarinda bile yerlesmis ergence tavirlarla kusatilmislar. ankara' nin kadinlari asla bu kadar auraya, piriltili bir cazibeye sahip degildirler. ama doyamazsin ankara' nin kadinina. siyaset de bilir, zarafet de bilir, edebiyat da bilir, dost da olur seks tanricasi da. karsinda ici dolu dolu bir kadın bulursun. ama izmir' de bakmalara, arzulamaya doyamayacagin ama biseyler yasadiginda ne isim var lan burada hissi yasatan, ambalaji hos ici bos kadinlar var malesef.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    nasılsın kızım anlat bana hikayeni kimler üzdü gözlerini
    nasılsın kızım söyle bana kendini neler kırdı kalbini
    o taze saçlarda kimlerin eli yaşlanmış dumanlı nefesleri
    hoyratça itişleri görgüsüz asaletsiz üzüşleri
    sen neler neler çektin ben biliyorum
    dokunsam ağlarsın hissediyorum
    hüzün zamanı geçti onlar eskidendi bitti hepsi geçti
    kirli beyaz kedi yıkan gözyasinla..

  • evlilikteki en büyük sorun

    (bkz: #52407735) yıllarca hem ilişki hem ayrılık terapisi hem de evlilik danışmanlığı ve cinsel terapi yaptım. binlerce kadın ve erkeğin özeline ruh haline çok yakından vakıf oldum. çıkardığım tek sonuç şu; kadınlar asla mutlu olamayacakları kişilerle flört ederken de, nişanlıyken de bunu da hissettikleri halde kafalarındaki evlilik projesine uygun biriyle beraberlerse zamanla sorunların çözüleceğine kendilerini inandırıp mutlaka evleniyorlar. ikinci ayda gerçekler su üstüne çıksa da çocuk yaparım geçer diyorlar geçmeyince taşınalım çevremiz kötü diyorlar yine geçmeyince çocuk lysyi kazansın boşanırım diyorlar. boşanmayı da yenilgi saydıklarından en son bana geliyorlar. beş altı saat konuşmadan gerçekleri kabul etmiyorlar edince de resmen şaşırıp huzur buluyorlar.

    evlilikte tek sorun vardır. hiç evlenmemiş olmam gereken biriyle mutlaka evlenmen gerektiğini düşünmüş ve bunu yapmış olmandır. başka da bişey değil.

    (bkz: #50750794)

  • uzun süreli ilişkinin sırrı

    hala sevgi saygı güven diyen tiplerin varlığını gördüğümüz başlık.

    ulan bunlar herhangi bir ilişkideki etikler sadece. bunlar olmadan da uzun yürüyen ilişkiler var. ama bunlar var olunca o ilişki sevgi, saygı ve güvenle kaplı ama sıkıcı, heyecansız, sohbet bile edilemeyen, iki insanın birbirini boğduğu bir ilişki de olabilir. tıpkı birbirini seven, sayan, yalansız yaşayan ama akşam yemekte tek kelime sohbet etmeyen, aydan aya sevişen ve başka seçenek yok sandığı için bunu sürdüren sayısız budala çift gibi.
    bir ilişkiyi uzun süreli yapan beş şey vardır. sizin saydığınız klişeler de varsa daha güzel olur o başka.

    - birbirinin sohbetine doyamamak. konuşamadığın insanla hiçbir şeyi fazla sürdüremezsin.

    - delice bir arzuyla birbirini her koşulda tetikleyip baştan çıkartabilecek düzeyde bir cinsel çekim hissetmek. kimyası tutmamış, sohbet uyumu, arzu uyumu, ten uyumu, edepsizlik düzeyi birbirine uygunsuz çiftlerden hiçbir güzellik çıkmaz.

    - birbirinin yanındaki kendi halinden hoşnut olmak. yani kimsenin kimse için değişmesine, taviz vermesine gerek olmayan, komplekssiz insanların birbirini bulduğu ilişki yaşamak.

    - ne istediğini bilmek önemli diye bik bik öten kadınlara gelsin bu madde; ne istediğini bilmek yetmez, ne istemediğini de bilmen gerekir. istediğin şeyin sana uyması da gerekir, onun da seni istemesi, senin de ona uyman gerekir. beni taşıyabilecek erkek arıyorum derken o ilişkiyi ve karşınızdaki erkeğin karakterini sizin de taşımanız gerektiğini artık görebilin.

    - kadının kadın, erkeğin erkek ruhuna sahip olduğu bir ilişki. kadınca kadın derken kaprisli, cilveli, çıtkırıldım tipleri kastetmiyorum. gündüz dilediği plazada kaplan kadar sert ve dimdik olsun önemi yok. akşam kollarımda kediye dönüşmeli. erkek gibi erkek diyince her boka bağıran kompleksli bir maço özentisini kastetmiyorum. güçlü erkek konuşmadan da tavrıyla da karşısındaki insana çekidüzen verebilir. güçlü erkek karşısındakinin sorunlarını anlatmadan da anlayıp hissettirmeden çözebilir.