phantom v3
profili

  • arda turan

    secdeye yatıp, mykonos'da içkili, karılı eğlenir, milletin karısına sarkar, silah çeker, tehdit eder, siyasal islamcı takılıp burnunu siyasete sokar, dedesi yaşındaki adamı döver, milli takımın huzurunu prim ve para için bozar, euro 2016'da tüm türkiye'yi milli takımdan nefret ettirir.

    eğer galatasaraya gelirse, doğduğumdan beri desteklediğim takımımı bir daha bu gidene kadar desteklemem, takip dahi etmem. türk futbolunun gelmiş geçmiş en sicili bozuk, en cahil top tepicisidir.

  • igor tudor

    yerinde olmak istemezdim. kendisinin hataları tabi ki var ama sanıyorum türkiye'ye gelmiş ve en acımasızca eleştirilen, tepki gösterilen spor adamlarının başında geliyor.

    bence tudor'un bu duruma gelmesinin en büyük sebebi kendi teknik adamının arkasında orospu çocuğu spor medyasına karşı sağlam bir şekilde duramayan, teknik adamının çalıştığı sırada tudor'u küçümseyerek romanya'lara gidip lucescu'ya tudor'a bakıcılık yapması için teklif yapan galatasaray tarihinin en boktan yönetimidir.
    dünde söyledim, transferlerden sonrada söyledim, bügünde söylüyorum dursun özbek ve yönetimi türk spor tarihinin görebileceği en vasıfsız, futboldan anlamayan yönetimidir.

    edit: ayrıca yönetim madem takımı yenilemek istedi, neden anadolu takımından tecrübesiz bir hoca getirdi en başından ben bunu anlamıyorum. gırtlağına kadar borca batmışsın ve takımı tecrübesiz bir hocaya emanet ediyorsun, üzerine bütün kadroyu yenileyip, tonlarca para döküyorsun. balık baştan kokar, bu yönetimden bu kafayla bi sikim olmayacağı belliydi zaten ama milletin bu kadar tudor'a yüklenmesini anlamıyorum, suç kesinlikle bu adamı takımın başına getiren ve milyonlarca dolar para harcan deli cesaretine sahip yönetimindir.

  • türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi

    siyasal islam ve iki yüzlü, cahil muhafazakarlar.