maverakc3
profili

  • 5 aralık 2020 galatasaray hatayspor maçı

    daha 5 gün önce kurşun yemiş gibi ceza sahası içinde atlayıp anıran bir ozan’a sahip olan takım taraftarlarınca beleş penaltı beklediğimiz ve karaktersiz olduğumuz iddia edilen maç :d

    büyük bi kesimin gs kompleksi yüzünden psikolojisi bozulmuş durumda ve hayatları böyle geçiyor *

    her takımda oluyor olum işte la vazgeçin manyak olursunuz bak ciddi söylüyorum..

  • ersun yanal

    vay be ne güzellemeler yapılmış. doğru tanımı aşağıya bırakalım.

    her maç takımı yakmasına rağmen ısrarla ihanet edercesine jailsonu stopere koyan, zerre verim alamamasına rağmen ciğerci sol kanat hastalığından vazgeçmeyen, sezonda 10dk oynamamış tolgay arslanı derbide direkt 11e yazan, oyuncu kazanmak için en ufak bir çabası olmayan, aynı şeyleri 40 defa deneyip farklı sonuç almaya çalışan, kadroya uygun olmamasına rağmen savunma çizgisini orta sahaya kurup rakiplerin arkaya kaçışını izleyen, kendinin bile inanmadığı '' biz 1.olucaz diğerleri sıralamayı belirlesin'' gibi saçma sapan beylik laflar eden, özgüvensiz, gazla çalışan, taktik bilgisi sıfıra yakın olan çakma teknik traktör.

    lig tarihinde en kötü hoca performansı listesinde tepeye oynar diye düşünüyorum. orda 1.liğe yazıp diğerleri sıralamayı belirlesin diyebiliriz bak. *

    not: muslera

  • 24 temmuz 2016 chp istanbul demokrasi mitingi

    chp'nin iktidar olamamasının sebepleri yorumlarda saklıdır çünkü chp seçmeni eleştirir. akp'nin dikta rejimine çaksa şimdi zamanı mı kemal konumuz darbe denir, darbeye çaksa kemal'e bak hemen akp ile bir oldu yazıklar olsun denir.

    akp niye kazanır ? seçmeni düşünmez. fetoyla beraberken oyunu verir. fetoyla savaşırken oyunu verir. pkk ile açılım yapar oyunu verir. pkk ile tekrar savaş başlar oyunu verir.

    akp seçmeni her koşulda mutludur, eleştirmez. chp seçmeni her koşulda mutsuzdur, eleştirir.

    ben konuşmayı beğendim. değinmesi gereken her konuya değindiğini düşünüyorum.