turk isi agron5
profili

  • güntekin onay'la iyi jenerasyon yakaladılar

  • instagram'da bir paragraf hashtag yazan insan

    acilen bitmesi gereken saçma sapan davranış.

    hanım kızımız arkadaşlarıyla güzel bir akşam yemeği fotoğrafını paylaşmış, buraya kadar her şey normal. altına yazdığı şey '#bugün #böyle #olsun #dedik #kızlarla #boğazda #yemek #mutluyuz #bizim #aramız #bozulmaz #yıllar #sonra #olsa #bile'

    şimdi öncelikle hashtag'in temel amacı fotoğrafları kategorize ederek insanların istediği kategorideki fotoğrafları bulmasını kolaylaştırmak. ulan madem cümle yazacaksın neden her kelime başına hashtag düşüyorsun? senin ''#böyle'' diye açtığın hashtagi kim aratır, kimin amacı bunu aratırken senin boğazdaki yemek fotoğrafını bulmaktır?

    ve ilginç bir şekilde bunu yapan insanların sayısı maalesef az değil.

    edit: başlığı taşıyan sözlük yönetimine bunun sadece instagramda yapılmadığını, farklı sosyal medya mecralarında da gerçekleştiğini belirtmek isterim. ayrıca ben yazılan hashtagin uzunluğunu değil, her kelimeye ayrı ayrı hashtag düşülmesini belirttim. saygılar.

  • kemal kılıçdaroğlu

    bahçeli gibi boş beleş milliyetçilik yapmamış olduğu için; mohaç, bizans, haçlı diyip millete çılgın çılgın bağırma ortamı yaratmadığı için eleştirilen kişi.

    adam madde madde içinde bulunduğumuz durumdan nasıl kurtulacağımızı anlattı. herkesin bildiği şeyleri gevelemedi. siz ne anlarsınız aq.

  • melih gökçek bülent arınç kavgası

    ''ankara'nın ana caddelerinde bile asfaltlar cin çarpmış gibi çukurlarla doluyken, dilindeki zifti bana değil, ankara'nın bozuk asfaltlarına dökmesini tavsiye ederim''

    oooo ne dediiiiiii. *

  • halep'te 12 yaşındaki çocuğun kafasının kesilmesi

    şeriat isteyenler lütfen şu videoları bir kere izlesin. kardeşim siz şeriat gelince günde herkesin 5 vakit namaz kılacağını, herkesin kur'an okuyacağını, zenginin yoksula yardım edeceğini, her cuma camilerin tıka basa dolacağını mı düşünüyorsunuz?

    türk milleti özellikle araplaştırılma süreci başladıktan sonra her şeyi marjinal bir şekilde ''uç'' noktalarda yaşamaya başladı. spor, müzik, siyaset fark etmeksizin her sevdiğimiz, sevdalandığımız şeyin fanatiği olma gibi bir huyumuz var ve bu araplardan bizim kültürümüze geçen bir durum.

    bu ülkede şeriat olursa bu görüntülerin aynısının yaşanmama olasılığını söyler misiz bana? nasıl olmaz dersiniz, şeriat şu anda dünyada böyle lanse ediliyor ve bunu emrettiği söyleniyor. taksim, beyazıt meydanlarında insanların başlarının gövdelerinden ayırarak katledildiğini mi görmek istiyorsunuz? ve emin olun siz iyi bir müslüman olsanız bile bu videoyu izleyip 'oh iyi oldu zaten şii' diyebilecek insanlar var türkiye'de.

    o yüzden bizim tek umudumuz (bkz: laik türkiye). bunu unutmayın.