the spy in the attic5
profili

  • ekşi itiraf

    maskenin demirini elimle 2 taraftan yamultup, demire burnumun seklini verdirtmekten sacma bir keyif aliyorum.

  • ekşi itiraf

    gozum donup, birini her taraftan silip engelledigim zaman, rehberimden de siliyorum haliyle. az evvel, whatsapptaki engellediklerim listesine bi goz gezdirdim, bir kisiye sanki biraz haksizlik yapmisim gibi geldi, ve profil fotografi acikti, o beni engellememisti. yumusayasim, merhaba diyesim tuttu, +90 554...... yazan numaranin blokesini hop kaldirdim. anaaaaaaa... e gerizekali... gitti numara. rehberden silmistim cunku. sikrinşat alip, kaldirsana blogu asdkjdsajkdsajkkjfdafhjk yok su an ahahahahah kendi kendime guluyorum.

    sozlukten tanisip, gorusmustuk. olur da burdan da hala beni okuyor ve takip ediyorsan, ve bu kisinin sen oldugunu dusunuyorsan, burdan msj atabilirsin dilersen :)

  • 1. yazar ödülleri

    elbette ki "yilin en iyi rezaleti" kategorisi de unutulmamali, o firma sahiplerine sahnede ucan tekme hediye edilmelidir.

  • ecemnaz dalmaz

  • neslihan atagül

    [qizlaaar, acilin ben de yorum yabcam dsakjdsa]

    ya resmen neden birbirleriyle evlendikleri belli olmus bence.

    halbuki fotograflara bakinca, sadece yakisikli bi cocukla, guzel bi kiz goruyorsun. vidyoya gecince "haaaaaa" oluyorsun. o neydi ki oyle giz?! o hele bi hareketleri var birbirlerine cektikleri ustuste evet dedikten sonra? anlamsizca hareket cekiyolar dsajkdsa bi uyum, senkronizasyon hicbi sey yok. kendi aralarindaki ozel bi anlasma sekli olsa neyse. nikah sahitleri de zaten "ediyoruz beybi" diye cigirdilar nikah memuruna, dogru duydum di mi, herkes mutlu, herkes birbirini tam bulmus iste. arkadasi, akrabasi, esi, herkes catlak olsa gerek. e tebriks hakkaten! bi de mutluluklar bu arada, gelinlik de evet dehsetengiz derecede guzelmis.

    goruntuler neden dugun istemedigimi bir kez daha hatirlatti bana ayrica. imdb 9.2 puanli thriller mubarek, korku icinde izledim, terledim. sen koru yareppim. konsoloslukta sadece imza atmak isteyen beyler eqlesin.