emesdos15
profili

  • arda güler

    penaltı atışı sonrası hakem maçı bitirdiği için arda hemen penaltıyı kaçıran joselu'ya gitti ve teselli için sarıldı. o sırada joselu kendisine sarılan arda'ya aynı içtenlikte bir cevap vermedi. arda sarıldı, jolelu ise kendisine sarılan arda'yı izledi diyelim.

    hiç iyi niyetli bir insan gibi görünmüyor. hak ettiği tüm küfürler edilmiş zaten burada ben ayrıca bir şey demeyeyim.

    arda, sen bu içten ve samimi duruşunu koru kardeşim. git yine sarılmak istediğin insana sarıl. sen büyürsün, onlar küçülür. sakın onlara benzeme. takım arkadaşın kim ve ne pislik olursa olsun, sen pozitif, iyimser, destekleyici, affedici ol..

  • videoları 1.5x hızda izlemek

    şarkılar 1x,
    fatih altaylı 1.25x
    geri kalanlar 1.5x şeklinde uyguladığım hız.

  • imamoğlu'nun kadehi kafaya dikmesi

    "imamoğlu içenlerin de içmeyenlerin de huzurunun garantisidir ama biz içki içenlere huzur vermeyiz. biz çünkü bu kadar demokratız. demokrat olmak gibi bir derdimiz de yok zaten. siz demokrat olacaksınız, biz ne istiyorsak o olacağız. işimize ne geliyorsa o olacağız"

    şunu eleştiri amaçlı paylaşan ve paylaşan iktidar hesaplarını beğenen her kimse işte böyle söylüyor. kendisi için demokrasi isteyen, adamın içtiği şeyi eleştirmez.

  • 24 temmuz 2022 chp balıkesir mitingi

    mersin mitinginde olduğu gibi kılıçdaroğlu konuşmadan önce vatandaş konuşuyor. ve şu anda konuşan çiftçi tüm izleyicilerin ilgisini çekecek bilgiler veriyor ve izleyici tepkileriden anladığım kadarıyla ortak şikayetlerini dile getiriyor. ilgi de yüksek kendisine. kılıçdaroğlu da çifçinin konuşma performansından memnun görünüyor.

  • 55 m2 daireye aile kiralasın isteyen emlakçı

    parazit filmindeki tuvaletin birebir aynısını yapmışlar bu eve. muhtemelen telefon orada iyi çekiyor..

  • aşk-ı memnu

    dizinin final bölümünün tekrarının tekrarının tekrarının tekrarının tekrarının tekrarının saat 20:00 gibi bir akşam saatine koyulması dizinin efsaneliğine göstergedir ve bence güzel harekettir.

  • oscar alabilirdi denilen türk filmleri

    (bkz: bir zamanlar anadolu’da)

  • ekrem imamoğlu

    2 şey söyleyeceğim.

    1
    adam 2 aydır çarşı pazar el sıka sıka, her isteyenle tek tek fotoğraf çektire çektire gidiyor. bugün ümraniye’ye 2. kez geldi. 3. kez geleceğini söyledi. ilçelere 3. tura çıkan bu adam bu kadar çalışıyor ve tek derdi 25 yıldır istanbul’u yönetenleri emekli edip yeni bir bakışla bu şehre hizmet etmek. eksik yapılanları yapmak. ben, şehirde 3. turu dönen imamoğlu’nun bazı küskün ve kızgın vatandaşın oy kullanmama kararlarını gözden geçirmesi gereken bir azmi gösterdiğini düşünüyorum.

    yani, küskün seçmenler umarım tekrar bir düşünürler.

    2
    iktidarın özellikle ekonomik bazı tutumlarını değiştirmesi gerekiyor. üretimi geliştirecek kararlar almakta çok geciktiler. imamoğlu ise çevre ilçelerden şehrin merkezine taşınacak, tarımsal üretimi geliştirecek bir model öneriyor. istanbul çevresinde tarım gelişip, para kazanan insanlar olacak ve şehir insanı daha düşük fiyatlı sebze, meyve, et ve süt tüketebilecek. buradaki muhtemel başarı, iktidarı da üretimi geliştirmek konusunda zorlayacaktır. çünkü beton işi artık bitmeli.

    yani, seçilmezse gerçekten yazık olacak.

  • ey chp istesen de istemesen de uzaya çıkacağız

    chp gollük pas vermiş diyenlere şunu söyleyeyim; bir il mitingi ya da tv ekranında “uzaya çıkma çalışmalarına başladık chp takımı sus pus!” denilse onun da bir karşılığı var seçmende. düşünün bak! hiçbir şey demese bile!

    chp yapınca da, yapmayınca da haksız olabilirken, ak parti yapınca da yapmayınca da haklı olabiliyor. buna verecek bir aklınız varsa onu alalım..

    bu chp itiraz konusunu da dün okudum ve doğru anladıysam uzay araştırmaları kadrolarındaki liyakat ile ilgili bir konuydu.

  • celal şengör

    “yarın akşam” diye son dakikada mı söylenir sözlüğe geleceği.

    bu adama ciddiye alıp cevap vereceği bir soru sormaya hazırlanmak 2 gün sürer..

  • ozan kabak

    dogru ogrendiysem ilk kez bir fen lisesi ogrencisi super lig futbolcusu goruyorum. ustelik istanbul'daki en yuksek puanli 3. fen lisesi.

    oglum futbol tamam ama o okulu bitirmezsen bozusuruz soyleyeyim.

  • 17 nisan 2018 bahçeli'nin erken seçim çağrısı

    bu ülkede seçim tarihlerine sadece devlet bahçeli’nin karar veriyor olması çok ilginç gerçekten.

  • çukur (dizi)

    --- spoiler ---

    önümüzdeki hafta mezarlıkta kıble / hortum tartışması yaşanacak gibi

    --- spoiler ---

  • yerli arabanın adı abdülhamit olsun kampanyası

    en sonunda adını "yerli araba" koymakla sonuçlanabilir.

    "avrasya tüneli"ne de isim arıyorduk ne oldu?

  • luis nani

    evi satarsın yanına metro gelir ya, işte öyle bi şey bu adamın fb'den gidişi..