alperinan4
profili

  • robin van persie

    amerika nın küçük kasabalarından birinde yaşıyorum ve buranın nüfusu 70 bin falan, şehir merkezini saymıyorum sadece yaşadığım kasabayı söylüyorum. bu kasabanın daha da dışarısında ufak bir ben diyeyim köy siz deyin yerleşim birimi bayağı küçük bir yer daha var sanırım nüfüsu 2-3 bin falandır bazen oraya balık avlamaya gidiyorum. neyse bu gittiğimin bir keresinde orada aldi market var, burayı bilmeyenler için söyleyeyim türkiye deki bim in orjinali yani ucuzluk marketi. işte oradan içecek falan birşeyler almak için girdim ve burada bizim bildiğimiz ayakla oynan futbolu hiç sallayan yoktur kimse maç sonucu da bilmez kuralları da bilmez.

    neyse aldım içecekleri kasaya geldim üzerimde de fenerbahçe yağmurluğu var. kasadaki çocuk üzerindeki armaya baktı ve şey dedi; ben bu takımı biliyorum neydi adı? dedim saçmalama nereden bileceksin bu türkiye de bir futbol klübünün arması. çocuk bana şöyle dedi; bu robin van persie nin oynadığı takım değil mi ?

    fenerbahçenin mal bir başkanın ve türkiye nin mal adetleri dolayısıyla böyle bir adamın adından yeterince faydalanamamış olmamız onun bir efsane olduğunu değiştirmiyor. 30 milyon euro bu adamın sadece adı için bile verir çin klüpleri ki burak yılmaz gibi bir çöpe bile para verdilerse.

  • fenerbahçe'nin euroleague'i parayla kazanması

    bu 30 milyon euroluk takım yalanını kim uyduruyor bilmiyorum ama fenerbahçe 23 milyon euro bütçesi ile avrupanın 3. en büyük bütçesine sahiptir. işte tüm liste;

    cska moscow – €35m
    real madrid – €27m
    fenerbahce – €23m
    barcelona – €21m
    darussafaka dogus – €20m
    ea7 emporio armani milan – €19m
    anadolu efes – €18m
    panathinaikos – €14m
    olympiacos – €12.5m
    galatasaray – €12m
    baskonia – €11.5m
    maccabi – €11m
    unics kazan – €10.5m
    brose bamberg – €8.5m
    zalgiris – €8m
    crvena zvezda – €5m

    iş para ile olsa olympiacos ve pana yerine barcelona ya da darüşşafaka final four da olmalıydı.

    https://www.talkbasket.net/…pions-ahead-others.html

    başlığı açan geri zekalıya değil buraya gelip bilgi almak isteyenlere yazdım yoksa kendisi kaale alınacak bir tip değil.

  • ismail köybaşı

    ilk yarı resmen şov yaptı. volkan demirel golden sonra allah belanı versin senin dedi.

  • futbol takımından dolayı bilinen şehirler

    (bkz: tromsö)

    ozellikle galatasaraylilar iyi bilir