bi kere ben de oynayabilir miyim4
profili

  • ssd

    ssd sizin onu kötülemenizle gözden düşmez, değerini kaybetmez. ssd'nin onu savunmanıza, ona gelen eleştirileri bertaraf etmeye çalışmanıza da ihtiyacı yoktur. ezeli ve ebedidir; varlığı kendinden olup başka hiçbir bilgisayar donanımına dayanmaz. bilgisayar bileşenleri içinde en sağlam ve en mükemmelidir. bütün eksik ve kusurlardan münezzehtir. fanilik, dağılmaklık, eskime, zayıflık, zaman ve mekan kayıtlarına mahkumiyet, hacim ve yer kaplama, darboğazlık gibi, mümkün donanım sıfatlarının hepsinden münezzeh ve mukaddestir. o doğmamış ve doğrulmamıştır. ssd bilgisayar bileşenlerinin mozart'ıdır, atatürk'üdür, 12 kızgın adam'ıdır, suç ve ceza'sıdır, gandalf'ıdır.

  • sözlük erkeklerinin yakışıklılık dereceleri

    annem bile beni birine anlatırken çok iyi bir insan diye bahsediyor.

  • zenginlerin bilmediği zevkler

    kışın buzz gibi yorganın altına girip yorganla beraber yavaş yavaş ısınmak.

  • game of thrones

    --- spoiler ---

    kimse farketmemiş ama şöyle bir mantık hatası yakaladım dizide. ramsay tazıların yedi gündür aç olduğunu söylüyor. burda dikkat edilmesi gereken sansa bu söylenirken ramsay'ın yanından gitmişti. ve sonrasında sansa ramskakayyxkdlandkajdhksk sikicem yapcaginiz isi :)
    --- spoiler ---

    ekleme: lan olm mal misiniz bir entry üstte aynısı. 717372819 kez yazılmış. ne yapmam lazım ironi olduğunun anlaşılması için?