fornox4
profili

  • 18 mutasyonun birleşmesinden doğan yeni covid-19

    bu covid'in yaşama arzusu bende yok şahsen.
    değişime uyum sağlıyor , her türlü önleme rağmen ayakta kalıyor. yaşamayı benden çok hak ediyor muhtemelen.

  • şekeri bırakmak

    3 ay önce sigarayı bıraktım; şimdi şekeri bırakıyorum...hatta şeker değil karbonhidratı...15 yıl önce de kolayı bırakmıştım...tabii arada bir dolu hastalıklı ilişkiyi de bıraktım...
    tamam iyi güzel de ; onu bırak bunu bırak, neye tutunacağız biz aq?! başarılı ama mutsuz hissediyorum ben sözlük...boşlukta sallanıyor gibiyim.

  • eskişehirspor

    1996'dan beri eskişehir benim için aşktır. şehrin en zenginlerinden,en fakirlerine, küçücük çocuklarından kadınlarına , eskişehirspor'a duyulan aşka, coşkuya, sevgiye yıllardır şahidim. şehirde benim şahsen tanıdığım en az 300 kişi maça gitti. dolayısıyla bir tarafımla çok istedim bu maçı almalarını ve süper lige çıkmalarını .

    fakat bir tarafımla da üniversiteye yeni gelmiş bebelerken, yanımdaki üniversite arkadaşım bir çocuğu kulağında küpe var, saçı uzun diye döven de bu takımın taraftarıydı. son yıllarda taraftarının "koşulsuz destek" fikri ile klüple ilgili en küçük eleştiriye tahammül edemeyen de bu klübün taraftarıydı. beşiktaş'lı bir kadın olarak, istediğimde formamı giyip sokağa çıkamadığım zaman da sebep bu klübün taraftarıydı.

    bok gibi para harcayıp, borca batıp, harcamaların nereye nasıl yapıldığını açıklayamayan da bu klüptü.

    dolayısıyla o tutkulu taraftar için gerçekten içim yansa da her şerde bir hayır vardır. belki şapkayı önüne koyar düşünürler.

  • recep tayyip erdoğan

    bir kaç basamak üstteki entry'i okuyarak asıl lanetimizin kendisi olmadığını gördüğümüz kişidir . asıl lanetimiz bunu destekleyen güruhtur . adam diyor ki :
    -"senelerdir rte için ışid'i besliyor dediniz"
    -evet dedik .
    -"şimdi ışid bomba patlattı , adamı suçluyorsunuz"
    - e evet ?!