hipodrom guzeli3
profili

  • pokemon go

    arkadaslar trainer code unu atıp hediyeleşelim diyen 7-8 kisiyi ekledim herkes hediyeyi açtı ama kimse geri hediye yollamadı olan benim giftlerime oldu.

    çakal olmuş millet aq bi gift için bu şerefsizliğe değer mi?

    edit: gerçekten ama gerçekten güvenilir bir sekilde benimle her gün karşılıklı hediyelesmek isteyenler buyursun gelsin beni eklesin, ben kimsenin kodunu eklemem bu saatten sonra.

    7628 7405 8695

    edit2: bi yazardan mesaj aldım listemizde 400 kişi varmış da hediye yollama 30 kişiyle sınırlıymış da bilmem ne. insanlar ciddi ciddi listesinde 400 kişi olmasına rağmen her gün buraya kod yapıştırıyorlarmış, inanılmaz doyumsuzsunuz ya.

  • günlük hayatta olması istenen buton

    siktir git butonu. kafanı şişireni, boş muhabbet yapanı olsun, yalan söyleyeni, arkandan iş çevireni olsun, sırf varlığıyla bile sizi rahatsız edebileni olsun, o an her kimi başından atmak istersen.

  • apartman çocuklarının hüzünlü civciv hikayeleri

    balkondan atlayan civcivimin, ölmeyip bir sokak öteye koştura koştura gitmesinin ardından, ben tam onun yanına gidip onu eve getirecekken, hain bir karga tarafından kaçırılıp bir binanın çatısına götürülmesi gibi envai çeşit travmatik olaylardan oluşan hikayelerdir.

    (bkz: fatma girik) (bkz: boş beşik)