penis olma yolunda buyuyen caylak pipi2
profili

  • seks hakkında gerçekler

    kadın erkek herkesin onun için yanıp tutuşupta önemsiz olduğu dile getirilen tek eylemdir.

    seks bu hayatın en büyük gerçeğidir. herkesin kafasını tırmalayan, içten içe insanı kuşatan bir büyüdür. engellenemez bir içgüdüdür.

    biyolojik olarak önüne geçilebilecek bir şey değildir çünkü. hormonların seni götürdüğü yolun varış noktasıdır. beynini yoran en büyük olgudur. her ne kadar bu gerçekliği insanların çoğu kabul etmese bile hayallerinizde kaç kişiyle yattığınızı, kaç kişiye oral yaptığınızı, kaç kişiyle grup yaptığınızı ve niceleriyle olan fantezilerinizi siz bilirsiniz gençler.

    seks insanın söylemek isteyipte dile getiremediği en büyük sırdır.

  • 28 mayıs 2016 ekşi sözlük direnişi

    diktatörlüğü iyiden iyiye ele alan sözlük yönetimine karşı başlayan direniştir.

    tarih çok manidar. artık buramıza kadar geldi.
    sözlük son zamanlarda herkesin bildiği üzere, atatürk ve cumhuriyetle ilgili nefret suçlarıyla dolup taşan, terör propagandaları içeren, kamu vicdanına aykırı olayları destekler nitelikte yazılan yazılardan geçilmiyor. bu yazılardan ötürü rahatsız olan kullanıcı sayısı had safhada olmasına rağmen sözlük yönetiminin bütün şikayetlere karşı duyarsız kalması kabul edilemez bir durumdur.

    evet, burası herkesin düşüncelerini özgürce paylaşabileceği bir platform. her konu hakkında muhalif, olumlu veya olumsuz düşünceler paylaşılabilir. fakat, terör propagandasını, nefret suçlarını ve cinsel taciz gibi iğrenç bir olayı destekler nitelikte içerikler barındıran yazılar kabul edilemez.

    sözlük yönetimi bu konu hakkında gerekeni yapmadığı gibi gerekenlerin yapılması için benimle aynı düşüncelere sahip tekgozodadayasayangenc nickli bir yazar arkadaşımızı yazdığı şu entry sebebiyle uçurdu. `(#60793635)`

    uçurulması gereken nice troll, terör propagandacısı, cinsel taciz yanlısı varsa uçurulmuyor ama yönetimle ilgili eleştiride bulunan bu yazar anında uçuruluyor. olacak iş değil.

    yazar olarak yeni bir yazar olmama rağmen yıllardır okuyucusu olduğum, çok sevdiğim sözlükten ayrılma pahasına başlattığım bu direnişte istediğim tek şey adalet. diktatörlük değil denetim istiyoruz.
    yönetimin bu duruma yeterli hassasiyeti gösterip, bir çözüm bulmasını talep ediyorum.

    edit 1 : bazı yazar arkadaşlar inançlarla ilgili nefret suçlarına değinmediğimi tarafıma ilettiler. nefret suçları olarak genelleme yaptım ama yeterli olmamış demek ki. tabi ki inançlara yapılan saldırılarda diğer nefret suçları gibi kabul edilemezdir.

    edit 2 : bazı yazarlar karşıt görüşlerin olması gerektiğini belirtmiş. arkadaşlar biz zaten karşıt görüşler olmasın demiyoruz. bizde olsun diyoruz. bu başlık altında birleşen yazarlar kalite düşüşünden, manipülasyondan, provokasyondan şikayetçi. yakın zamanda gerçekleşen ekşi sözlük direnişindeki gibi yönetimin kullanıcıların isteklerine, taleplerine, şikayetlerine karşı duyarsız kalmasından şikayetçi. onca şikayete, isteğe, talebe karşılık vermemesine karşın, taraflarına yapılan bir tek eleştiriyle yazar uçuran yönetimin bizleri adam yerine koymasını istiyoruz başka bir şey değil.

    edit 3 : 28 mayıs tarihinden itibaren, sözlük gerekli hassasiyeti gösterene kadar entry girmiyorum. bu eyleme katılan yazarların nicklerini de entry altına ekleyeceğim.

    edit 4 : sözlüğün bu hale gelmesinin sebebi sensin kanzuk. binlerce güzide yazarla anlamsız restleşmelere girdin. hepsi yazmayı bırakıp entrylerini sildiler. altı üstü yapacağın onların isteklerine kulak vermekti. o olayla paralel olarak sözlük kalitesini iyiden iyiye kaybetti. denetim mekanizması diye bir şey kalmadı. artık insanlar burayı okurken mutsuz. insanların buraya yazası gelmiyor.hepimiz burada, bu platformun eski kalitesine kavuşması için uğraşıyoruz. inadın yüzünden koskoca çınar devrilecek.

    "ne de olsa geride bekleyen 100 binlerce çaylak var." zihniyetiyle, yazmayı bırakan yazarların hepsine rest çektin ama 28 şubat ekşi sözlük direnişinin olduğu gün, geride bekleyen çaylaklardan biri bugün burada karşında.

    o güzide yazarları buradan saygıyla anıyorum. bütün entrylerin silen yazarlar listesi bu yazarlar geri dönene kadar bende yokum.

    ------------------entry orucuna giren yazarlar listesi------------------
    0 - penis olma yolunda büyüyen çaylak pipi
    1- sabah ereksiyonu olmuş at pipisi
    2- paylasimciliksizlik
    3- hopefor
    4-kwenlie
    5-siyahbeyazfotograf
    6-septiklestiremediklerimizdenmisiniz
    7-aritra