fabulous bir sey5
profili

  • 7 kere deprem olsa da altılı masaya oy yok

    az önce canlı yayında duyduğum, maraş'taki bir benzin istasyonundaki serseri bir itin sarf ettiği cümle.

    keşke o günahsız, ne olduğunu anlayamayan 1 çocuk yerine sen kalsaydın o enkazlardan birinin altında.

  • uğurcan çakır

    al uğurcan'ı götüne sok hoca. harbiden bu ne abi. galatasaraylıyım ama altay net iki gömlek daha üstün şu heriften. mert zaten tecrübeli.

    şenol'a trabzon yönetimi, "hozam uğurzan'ı oynat da satalım avrupa'ya, sana da paslarız bi zeyler." demediyse bir şey bilmiyorum ben. şu golü de yemezsin artık.

  • 2018-19 sezonu 4 ingiliz takımının finalde olması

    ve bunlardan hiçbirinin manchester city olmaması.

    hahahahaha

  • 20 nisan 2018 aziz yıldırım açıklaması

    ohh süper başlamış yine. 3 temmuz var, eski olaylara gönderme var, dış mihraklar var, bunlar bizim taraftarımız değil var. adam yıllardır her olayda aynı konuşmayı yapıyor, süper be.

    klasik fenerbahçe orospu çocukluğu ve yüzsüzlüğüdür. ama korkmayın bu tff'de size ceza verecek göt yok zaten.

  • overwatch

    bizim milletten gerçekten bir bok olmaz. gerçekten bak. kendi derdimizi, her şeyimizi siktir edip, millete bok atmakla, hayatlarını kötülemekle, ceplerindeki parayı kendimize dert etmekle hayatımızı geçiriyoruz oğlum lan. gerçekten insanlık bu kadar iğrenç bir şey mi ya? gerçekten de başkalarını mutsuz etmek bizi nasıl mutlu edebiliyor? cidden bu kadar acınası varlıklar haline gelebildik mi ya?

    insanların farklı keyifleri vardır. kimi deniz kenarında bir bardak sıcak çaydan mükemmel bir keyif alırken, kimi de 300 bin dolara araba alırken aynı keyfi alır. neden bu kadar yeriyoruz abi bizim gibi olmayanı. neden milletin parası bizim çenemizi yoruyor. neden milletin sevdiği rengi biz sevmiyoruz diye onlar kötü biz iyi oluyoruz.

    neden bazı insanlar keyif alacağı bir bilgisayar oyununa para verirken bu bizi rahatsız ediyor. biri bana bunu özetle açıklasın ya, lütfen.