yusufnalkesen8
profili

  • gorillerin vücut çalışmamasına rağmen kaslı olması

    bilim adamlarına gerek yoktur. sen starbucks'da yaban mersinli muffin sipariş ederken bu goril kardeş bir öğünü yemek bulmak için dag, tepe, orman demeden kosturuyor. herseyi birakip belgrad ormanlarina ikamet edersen sen de bir gun goril olabilirsin.

  • evlenip avm'lere akın eden mutsuz çiftler

    türk tipi çekirdek ailenin tanımı. onları herhangi bir avmde birbirine bağırırken görebilitsiniz.

  • ayla

    senaryosu muthis olduğu için herkesi kolaylıkla ağlatabilir, bu açıdan ekip 1-0 önde başlamış. ama filmden şu senaryoyu çıkar bildiğin rezalet bir film olur.

    anadolu'lu saf ve mert aile babası süleyman amca'ya topuz saçlı hipster dedeyi uygun gören yönetmen lütfen bi daha film falan çekmesin. çetin tekindor'da azalarak bitsin. resmen 2 güzel insanın tertemiz hikayesini piç etmişler.

    hele yukarıda yazılan, yapımcıyla süleyman amcanın gerçek kızı davalık olmuşsa ve bu yüzden nemrut biri olarak gösterilmişşe allah hepsinin belasını versin diyorum. böyle tertemiz iki insanın samimi hikayesine anca bu kadar zarar verebilirdiniz.

  • windows 10

    buna virus bulasip mac os'a bulasmamasinin sebebi, mac'in muhtesem guvenlik onlemlerinden degil, mac os'un hackerlarin sikleyecegi kadar yaygin olmamasindan dolayidir. zira virus yayan orospucocuklari mac os gibi komplike islem ozurlusu sistemlerden ziyade, icinde at dahi kosturabilecegin windows'u kullanir.

  • 1500 dolar macbook'a domalıp sadece mail okumak

    maalesef acı bir gerçektir. starbucks'larda gorecegeniz uzere her 10 masadan 1'inde macbook vardir ve ekraninda ya microsoft word ya mail yada power point aciktir.

    yani teoride 300 dolarlik dualcore laptopun saniyenin 4564621'da 1'i kadar gecikmeli yapacagi isler.

    dualcore bilgisayarda torrent, crackli program, oyun kullanma; tamir kolayligi, yedek parca ucuzlugu; upgrade etme ozgurlugunden bahsetmiyorum bile.

    simdi kimse bana korsan, ahlak, erdem falanla gelmesin.

    dunyanin neresinde olursa olsun, beyni olan bir insan 300 dolara yapacagi sey icin sirf ahlakli bir davranis olsun diye 1500 dolar vermez. veriyorsa tam bir keko'dur. hem de butun dillerde.

  • kalitesiz insan sayısındaki endişe verici artış

    sosyal medya'da ve sosyal hayatta gorulen artıştır. 70 milyonluk minibuscu ulkesi olduk. minibuscuden kasit: eglence, siyaset, din, saka v.s. anlayisi baskalarini rahatsiz etmeye programli tipler. sen istedigin kadar guclu turkiye, gelecegin ekonomisi diye yirtin, ellerde kitap yerine tesbih artisi(dini sebepler degil kabadayilik) oldugu surece bi cacik olamazsin.

  • mete kalkavan'ın penaltıcıyı durdurması

    çekmiş tineri gözleri yaşlı
    bir melis ağlıyor sekiztaşlı

  • 14 mayıs 2016 bir düğün için şehrin felç olması

    yaklaşık 45 dakikadır durakta bekleten felçtir. heralde düğün sahibi ve bu yol kapamalarına göz yumanlar hayatlarının en yoğun küfür ve beddualarını yiyordur.

    istediğiniz kadar 3. havalimanları, koprüler, duble yollar yapın kızının düğünü için şehir trafiğini felç ediyorsan 3. sınıf bir dünya ülkesinden farkın yok demektir.