caspircanitin6
profili

  • şenol güneş

    kafasına peruk geldi diye sahadan çekilen adam, futbolcusu enkaz altında ölmüş takımın ligden çekilmesini eleştiriyor.

  • 2022 ispanya gp

    hamilton aynı araçla yine tokatlanmış. araç şampiyonu diyince anlamayanlar için güzel bir deneyim olacak bu sene.

  • türk futbolunda yabancı sınırlaması

    basketbolda da yabancı kuralı son derece gevşek. türk oyuncular süre bulamıyor. tbf neden toplanmıyor bu konuyu konuşmak için? çünkü fenerbahçe'den korkuyor dimi? fener baskette iyi gidiyor, iyi sponsoru var diye kimse basketboldaki yabancı kuralını konuşmuyor. ama futbolda kötü gidiyor diye herkes ayağa kalkmış yabancı kuralını eleştiriyor. çok açık söylüyorum 17 takım bir olup bu orospu çocukluğuna tepki göstermezse bize de yazıklar olsun. bu haysiyetsiz köpeklere haddini bildirmemiz lazım.

  • içerde

    ulan hasta mısınız bu finalin neresi iyiydi? o depodan nasıl çıktılar bu bile gösterilmedi. coşkun ne ara kaçırıldı? celalin çocuğu neredeydi?

    deponun bir tarafından silah sesleri geldi, celalin adamları oraya koştu. mert ise tam aksi tarafa koştu ve sarpı buldu. beraber kaçarken çıkış olmadığını fark ettiler. ulan sarp nasıl girdi o zaman o depoya? nereden girdi bu herif de geldiği yönden dışarı çıkamadı? ayrıca deponun diğer tarafındaki silah sesleri kimden geldi? celalin adamları oradan silah sesi gelmesine rağmen nasıl geri döndüler?

    tamam mutlu sonla bitti. bu güzel. ama bok gibi bir final oldu. çetin ustanın oyunculuğuna hakaretti bu dizi. bu diziyi yazan senaristlere iş falan verilmesin hatta sınır dışı edilsinler amk.

  • süper mario'nun soyadı

    (bkz: jardel)

  • devlet bahçeli

    mhp'yi iktidara taşımak için değil, erdoğan'ı başkan yapmak için canla başla çalışan mhp genel başkanı. türk siyasi tarihine geçmiştir.