morfar4
profili

  • haluk bayraktar

    anladığım kadarıyla dünyada drone u bu bayraktar ailesi buldu. açıklamalarındaki saldırganlık bu yönde.

    madem bu kadar abd ye karşısın sen ne diye columbia da gittin okudun, kardeşin mıt ye gitti. türkiyede eğitim mi kötüydü. burada okuyup kursaydınız şirketi.

    inanılmaz cidden yani. o kadar columbia mit falan yok arkadaş.

    kayınbaba olmasa kim sizin suratınıza baksın yaw.

  • anavatanım kürdistan'dır

    adam sayfalarca savunma vermiş, uzun süredir okuyorum evet, yani aradan 2 kelimeyi cımbızla seçip başlık açılmış. başını sonunu da yazaydınız bari.

    "ne kürt milliyetçisiyim ne de başka bir milliyetçi. kürdüm, anavatanım kürdistan’dır defalarca huzurunuzda söyledim. türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım. bütün bu kimliklerimle de barışığım. milliyetçi de değilim ben. öyle benim milletim, ırkım başkasından üstündür veya bir kürt jüpiter’e bedeldir filan da demiyorum ben. ama siz milliyetçisiniz. peki, milletini sevmek bu mudur? allah billâh aşkına milletini sevmek bu mudur? ama siz yanlış yaptınız, zarar verdiniz türkiye’ye."

    özet geç olayını öğrendiniz reisten de bokunu çıkartmayın özetin.

    edit. devamın özetini de ben yazıyım. kürdistan kurmayacağım diyor içerden çıkınca. hukuki yoldan hakkimi arayacağım diyor. okumazsınız şimdi.

    "hukukçuyum, sizinle meslektaş sayılırım. çünkü aramızdaki bir problem değil bu. bizimle siyasetçiler arasında bir problem, ama yok, siz ille de “biz taraf olacağız” diyorsunuz. e olun, tamam. ant olsun, söz veriyorum, yargı önünde, hukuk önünde bana yapılan her şeyin hesabını soracağım. tbmm’de, komisyonlarda, hsyk’da, soruşturmalarda, adalet bakanlığı’nda açılacak müfettiş soruşturmalarında ilk gözaltına alındığım andan bu yargısal faaliyetlerim bitene kadar benim kararlarımın altında hakeza figen yüksekdağ, hakeza idris baluken’in ve diğer arkadaşlarımın hukuksuz kararlarının altında kimin imzası varsa bu dünyada da davacıyım, öbür dünyada da."

  • losing my religion r.e.m.'cisi

    piyasadaki killa hakan, norm ender gibi ne oldugu belirsiz isimleri dinleyip ben babadan beri rapciyim ulan diye gezenlere tercih edecegim; 90'larin adami.

  • 5 mayıs 2016 kemal kılıçdaroğlu basın açıklaması

    "demokrasi adına davutoğlu'nu savunmak da bize düşmüştür" diyerek gülümsetmiştir.