eccehomo4
profili

  • 22 ekim 2019 soçi görüşmesi basın açıklaması

    inanılmaz bir sonuç alınmıştır. şaka gibi geliyor ama inanılmaz gerçekten. cumhuriyet kurulurken, atatürk'ün yaptığı diplomatik anlaşmalardan sonra, türkiye'nin en iyi sonuç aldığı anlaşma olmuştur.

    türkiye, suriye'de de jure hakka sahip olduğunu dünya devletlerine göstermiş oldu. bölgedeki iki büyük oyuncu da, türkiye'nin de söz hakkı olduğunu kabullenip masaya oturdu. daha önce, "sizin ne işiniz var orada?" tarzında yaklaşımları vardı. bu bile çok büyük bir kazanç.

    ikincisi, türk askeri artık tehlike altında değil. türk sınırları da, ortalama 35-40 km genişliğe sahip olarak temizlenecek, en öndeki saflarda da ruslarla birlikte devriyemiz olacak. ypg şu saatten sonra esad'ın ve rusların problemi. amerika bizimle değil, ruslarla uğraşacak.

    ekonomiye de artı bir ekleriz burada. ülkemizdeki suriyeliler de, rusların da desteğiyle (altını çiziyorum, mali yükü ruslar ile paylaşarak) kurtarılmış olan 30 kilometrelik bölge içerisine yerleştirilip tampon, türk dostu sınır komşusu olarak kullanılacak. onların ötesinde de rus ve rejim birlikleri olacak, kendimizi gayet güvene alıyoruz.

    bir bonus olarak da adana mutabakatı'nın önemi defalarca ve defalarca vurgulandı, rusya ve suriye rejimi (esad) hiç bir şekilde ypg'ye kol kanat germeyeceğinin garantisini vermiş oldu. ortalık sakinleşince bakarız onun çaresine gibi bir tutum takınılmış anladığım kadarıyla. amerika bu kıvama gelmedi, yer yer ypg'nin müttefiği olduğunu belirtiyor yetkililer. rusya ise tam tersi istikamette, türkiye ile aynı fikirde.

    not: cahil aklımla ortaya çıkan, kendimce düşüncelerimdir. tartışmak için yeşilimi yakmayın. götü yanan, rojava ıslak hayaliyle uyuyup uyanan ypg piçleri hiç yazmasın, koşulsuz analarına sövüyorum.

  • hayrettin'in amerika'da aç kalmak videosu

    hayrettin'in 1.8 milyon abonesi var. bu video kurgu değilse beni hepsi, tek tek siksin. bırakın abicim şu milletin duygularını sömürmeyi ya.

  • türk ifşa siteleri

    açık seçik çocuk pornosu yayınlayan siteler. dün arkadaşımın kardeşinin özel fotoğrafları bir türk sitesi tarafından paylaşılmış, siteye girdiğimde şok oldum. 14-15 yaşındaki kız çocuklarının videoları, fotoğrafları var. adamlar bunu bir de ticarete dökmüş, sözüm ona vıp üyelik satıyorlar, banka hesapları açıkta, kredi kartıyla ödeme dahi koymuşlar. bahsettiğim kız şehit kızı belki vicdana gelirler diye söyledim, ben orta yaşlı bir insan olarak yalvardım bu şerefsizlere, kaldırsınlar diye cevap verme tenezzülünde bile bulunmadılar. biz türkiye'nin en büyük sitesi olarak hiç bir şey mi yapamıyoruz? bizim beyaz şapkalı hackerimiz yok mudur, bu tarz sitelerin online kalmasına nasıl izin verebiliyoruz arkadaşlar? daha dün öğrendim ben, yarın savcılığa gidip şikayet edeceğim ama bu nedir ya, 14-15 yaşında diyorum arkadaşlar. çocuk bunlar çocuk! bu ülkenin polisi kredi kartı ödemesinin takibini yapıp bu itleri içeri alamıyor mu? foruma iletişim bilgileri ile birlikte atıyorlar, annelerini babalarını buluyor bu sözüm ona insanlar, kızları tehtid ediyorlar ya benimle de yatarsın, fotoğraf atarsın ya da annene babana gönderirim fotoğrafları diye. yalvarıyorum şeyler yapalım arkadaşlar, gündem oluşturup bir şekilde bu sitelere savaş açalım. tekrar diyorum, yalvarıyorum herkes elini taşın altına koysun bu online çocuk istismarına savaş açalım.

    change.org kampanyasını başlattık. imzalarınızı bekliyoruz. imzalayın lütfen!

    önemli not!: sitenin istismar edileceğini düşündüğümden dolayı artık link paylaşımı yapmayacağım. şikayet etmek isteyenler https://www.bimer.gov.tr/ adresinden "1701109961" numaralı başvuruya binaen aynı fikirde olduklarını belirtebilirler.

    önemli istek!: televizyonların whatsapp ihbar hatlarına bildirimde bulunursanız çok güzel olur, sesimizi rahat duyururuz.

    not: bu olay kızların fotoğraflarıyla birlikte iletişim bilgileri de gönderildiğinden dolayı, olayı mağdur olan insanın instagramına ve twitterına spam olarak taciz edici mesajlar gelmesi sonucu öğreniliyor.

    not3: ihbarweb'den ihbar edemeyenler bimer ve egm online ihbar'dan şikayet etsin lütfen.

    çok önemli gelişme! gelişme: aramızda hala harika insanlar da var. beyaz şapkalı bir türk hacker iletişime geçti, siteler şu an yoğun saldırı altında. ben 2 tane site biliyordum, benden 10 adet istedi hacker arkadaşımız, şu anda çatır çatır vuruyor sitelere. bir kaç hafta açılmayacağını belirtti. içimiz buz gibi olsun biraz, bu gece biz kazandık. inşallah yarın da biz kazanacağız. şizofreni mahlaslı üstada teşekkür ederiz.

    gelişme1: sizin gibi güzel insanları yetiştiren annelerin, babaların ve sıfatsız güzel insanların ellerinden öpüyorum. çok teşekkür ederim. sitenin alan sağlayıcısı olan godaddy ve cloudflare şirketine mail atıldı, merkeze bildireceklerini söyledi türkiye temsilcileri. umuyorum ki alan adını ellerinden alacaklar, sekte vuracaklar onlara.

    gelişme2: bu şerefsizler www.sonteklif.com ödemeyi üzerinden alıyormuş. yarın mail yağmuruna tutup hesap bilgilerini paylaşmalarını isteyeceğiz. gelişmeler için takipte kalın, başlığı yukarda tutun lütfen.

    gelişme3: bahsettiğim tanıdığım olan kızın fotoğrafını emre hasan ateş sayesinde kaldırtmayı başardım. pro-bono çalışan bu kurum başlığı ilk açtığım andan itibaren bana yardım etmeye, yol göstermeye çalıştı ve başardı. çok teşekkür ediyorum. web sitelerine [www.hukukbilisim.com buradan] ulaşabilirsiniz.

  • bir kızın asıldığını anlama yöntemleri

    slak slak slak ses geliyorsa kesin asılıyordur.