kendimiariyorumgordunuzmu2
profili

  • tkp'nin suriye saldırısı açıklaması

    türkiye komünist partisi'nin altına imza atılası açıklaması. bilal'e anlatır gibi anlatmışlar.

    <<<

    afganistan’ı işgal ederken kendi yetiştirmeniz dinci el kaide’yi bahane ettiniz.

    ırak’ı işgal içinse bahaneniz kitle imha silahlarıydı. yaktınız, yıktınız, sonra elinizde kanıt olmadığını itiraf etmek zorunda kaldınız, ırak hâlâ kendine gelemedi.

    şimdi bölmek, size mutlak olarak itaat edecek bir rejim kurmak için harabeye çevirdiğiniz suriye’ye saldırıyorsunuz. gerekçeniz kimyasal silahlar.

    ama herkes biliyor ki her zamanki gibi yalan söylüyorsunuz.

    suriye’de halk hesaplarınızı bozunca, her tür desteği verdiğiniz gerici-işbirlikçi çeteler halkın direnişine çarpınca çareyi kalleşlikte, hilede buldunuz. yıllardır suriye gerçeklerini çarpıtmak, insanları aldatmak için sahte belge ve görüntü üreten “şirket”lere “kimyasal saldırı” filmi sipariş ettiniz. ve şimdi suriye’ye füzelerinizle, bombalarınızla saldırıyorsunuz.

    ne bahane üretirseniz üretin herkes biliyor ki;

    siz gözünü yeni enerji kaynaklarına dikmiş petrol tekellerisiniz.

    siz savaş olmadan kâr edemeyecek silah şirketlerisiniz.

    siz milyarlarca yoksulun ekmeğine, aşına, geleceğine kasteden alçak sömürücü sınıflarsınız.

    siz dünyayı açgözlülükle paylaşırken o dünyayı topyekûn yok etmeyi göze alacak kadar alçak, barbar emperyalistlersiniz.

    trump denen yaratığın arkasına sığınmış, pastadan pay kapma sırasına girmişsiniz. akla, mantığa, en temel uluslararası kurallara uymayan bir saldırıya katılıyor, onu destekliyor, memnuniyet belirtiyorsunuz.

    siz abd’siniz, fransa’sınız, ingiltere’siniz.

    siz aylardır sahte amerikan karşıtlığı ile halkı aldatmaya çalışan ama şimdi şam’a atılan bombalarla elini ovuşturan, incirlik’i bu suça ortak eden akp hükümetisiniz.

    çekin suriye’den elinizi. bırakın suriye halkı kendi karar versin nasıl yaşayacağına, kendi karar versin haksızlıklarla, eşitsizliklerle, zorbalıkla nasıl mücadele edeceğine.

    ama istemezsiniz. çünkü suriye halkını kendi haline bırakırsanız eninde sonunda uyanan bir halk ilk önce sizi tepeleyecektir. ve haklı olacaktır.

    dünyada ezilenlerin, sömürülenlerin, emekçi kitlelerin öfkesinden korkun. onların yalana, sahte görüntülere, provokasyonlara, çirkefe, komplolara ihtiyacı yok! insanları sömürmek, insanları paylaşım savaşlarına sürüklemek, halkları tekellerin kârları için birbirine kırdırmak açık suçtur. bu suçun bedelini mutlaka ödeyeceksiniz.

    barbarlar suriye’yi yangın yerine çevirsin, büyük insanlığın yüreği suriye halkıyla birlikte atıyor.

    kahrolsun emperyalizm

    kahrolsun emperyalist savaş

    haydi hep birlikte suriye halkı ile dayanışmaya

    <<<

    kaynak:bu suçun bedelini mutlaka ödeyeceksiniz

  • vodafone arena'nın açılışına çarşı'nın alınmaması

    vodafone arena'nın açılış maçında çarşı grubu da dahil hiçbir grubun alınmaması durumu. sadece akp gençlik kolları’na mensup 1000 kişilik bir grup açılışa katılacak. bildiğim kadarıyla stadyumun açılışına taraftar alınmamasıyla beraber bir ilki oluşturacak dünyada. bu da diktatör erdoğan'a nasipmiş. yakışır hem de çok yakışır.

    şimdi olacakları tahmin etmek güç değil. öncesinde zaten stadyuma erdoğan ve davutoğlu bayraklarının beşiktaş bayrağının yanına asılmasıyla ilk adım atıldı. hırsızlar, katiller, tecavüzcüler şerefinle oyna hakkınla kazan dediğimiz stadyumda çıkıp hava atacaklar. erdoğan ve şürekası gerine gerine bu stadyumu kendilerinin yaptıklarını anlatacak ve bunu tıpkı kendi yaptıkları devasa projeler gibi şova çevirecekler. davutoğlu ne kadar iyi beşiktaşlı olduğuna sallayıp tutacaktır. eskiden beşiktaş'ın maçlarına kaçardık tarzı uydurmaca anılarını paylaşacaktır. tabi kendi şak şakçıları bol bol alkış, recep tayyip erdoğan adına slogan atacaklar. bu şakşakçılar muhtemelen beşiktaşlı bile değillerdir. parası,yemi,suyu temin edilerek otobüslere bindirilip getirilmişlerdir.

    tabi ki büyük yalaka pardon başkan olan fikret orman'da bu süreçte yaşadıkları sıkıntıları nasıl hükümetin desteğiyle aştıklarını ballandıra ballandıra anlatacak. şakalaşmalar, komik olmayacak espriler cabası. tören tabi ki akp'nin medyasında canlı olarak yayınlanacak. stadyumun yapılışı akp'nin projesi olarak takdim edilecek.

    dürüst,namuslu,haysiyetli beşiktaşlılar ise dişlerini sıkmış, sinirleri tavan yapmış şekilde duvarları yumruklayacak.

    beşiktaş'ı kişisel hırsı ve çıkarı için menfaat aracı haline getirenlere yazıklar olsun. beşiktaş'ın değerlerinin altı olmuş, çürütülmüş. süleyman sebaların, hakkı yetenlerin, şeref görkeylerin takımına bu hiç ama hiç yakışmadı. bu rezalet unutulmayacak. unutmayın allah affeder, çarşı affetmez. bu ayıp ve utanç tablosunda payı olanlar er geç hesap verecekler.

    şimdi bu verilen tepkiyi duygusal olarak yorumlayıp, ne yapsaydı adamcağız diyip yumuşatarak aklamaya çalışanların da canı cehenneme. hiç uzatmaya gerek yok.böylesi duruma düşeceğimize paşa paşa inönü stadyumunda oynardık dahi iyi. onu da bırak toprak da oynardık. kimse beşiktaşlı duruşunu ayaklar altına alamaz. yalakalıkla,yavşaklıkla,dilencilik bize göre değil. hiç bir zaman sarayların, burjuvazinin takımı olmadık. biz adlı adınca halkın takımıyız. bunu bir kez olsun aklınızdan çıkarmayın.

    kaynak: http://haber.sol.org.tr/toplum/besiktas-stadinin-acilisinda-carsi-yok-ak-genclik-var-152075