countofmontecristo5
profili

  • türkiye'de iyi kruvasan olmaması

    fransa'da yedikten sonra dunyada yok dersin. ingilizler de guzel yapar mesela. ama zaten kruvasan avrupanin urunu. turkiye'de yapilamamasi dogal. onlar da besiktas 7-8 hasanpasa nin yaptigi pogacalarin %10 unu yapamazlar.

  • 28 eylül 2016 şimon peres'in ölümü

    israil icinde "guvercin kanadi" olarak bilinen, baris ve anlasma yanlisi tarafin onculerindendi. simdi diyeceksiniz ki "ulan baris yanlisiysa nasil bu kadar kan dokuldu bu cograyfada?" eee cografyanin adi ortadogu...

    savas yanlisi veya "sahin kanadi" olaran natenyahu'nun geldigi ekolu gorebilirsiniz. memleket olarak saniyoruz ki, israil'de tek bir akim var. hayir kardesim, "onlar merhamet dileyinceye kadar saldiracagiz" diyen ariel saron ile simon peres ayni degil.

    peres, nispeten saron ve natenyahu'ya gore daha iyiydi. tabii bu dokulen litrelerce kani temiz yapiyor mu? yapmaz. yaser arafat'a sorsalar, saron, natenyahu ve peres arasindan kesin peres'i secerdi.

  • barcelona'nın arda turan'ı satması

    umarim cin'e gidip biraz da orda "bayrampasa'da 70m2 evden buralara kadar geldim' der.

  • nazlı çelik

    oturdugu yerden kose yazisiyla bolgeyi analiz eden "dinazor" duayenlerin yerine, bolgeye gidip haber yapan gazeteci. yuregine kurban olsunlar senin.

    bolge bosmus da, kurguymus da vs... ne olursa olsun oraya gitmesi, askerin,polisin motivasyonunu olumlu etkiliyor. o askere, polise uzatilan mikrofon bile olumlu etkiliyor.

    kac tane gazeteci bunu yapti ki kadin turkiye'nin en buyuk kanallarindan birinde haberin basi.

    kendisini tebrik ediyor, allah bin kere razi olsun diyoruz. tahminen agirligi 50 kg bile yoktur ama 90 kilo tasak vardir kendisinde... helal olsun.

  • adana'da park yeri yüzünden öldürülen karı koca

    katil orospu cocugunun sogukkanliligina bakarsaniz, nasil bir ruh hastasi orospu cocugu oldugunu anlayacaksiniz.

    ilgili video

    tipik yalanlar, anneme kufur etti, kiz kardesime kufur etti, benim cok ustume geldi vs... tipik agir tahrikten indirim almaya yonelik isler.

    al ben de senin 80 yasindaki anani sikeyim. yedi ceddini sikeyim orospu cocugu sadece anan kalsa iyi. o iki kiz cocugunun boyle bok bir ulkede nasil buyuyecegini gel de dusun ya... uykudan uyandi, anasi babasi yok. nolmus? orospu cocugunun biri oldurmus.

    ya yakin bu orospu cocuklarini. allahim nasil travmalardan geciyoruz millet olarak ya.