pezzonovante5
profili

  • yanındaki kaşara hava atmak için plaja gitmek

    üsküdarda 1 liraya çay satan bir yer vardı burada çay içerken yanlışlıkla çayı dökmüştüm adam hemen 'dökülen bizden olsun abim' deyip para almadan 1 çay daha vermişti bana.

    sen o abi ve o ekoldeki işletmeci yerine bunları tercih edersen bir yerde müstehak ne diyeyim.

  • kenan sofuoğlu

    bazı algı yönetmenleri tarafından yine dünya şampiyonu ilan edilmeye başlanan şahıs, tekrar tekrar söylüyorum kendisi motor sporlarının amatör liginde şampiyon olup duruyor.

    hayatta en gıcık olduğum şeylerden biri saçma sapan organizasyonlara katılıp kendini dünya şampiyonu olarak lanse etmeye çalışan kişilerdir, adam wushu dünya 2. siyim diyor dünya ikinicisi olduğu ağırlık kategorisinde 3 tane sporcu var, 3. olsaydın amk.

    bu kenanda da aynı algı yaratılıyor yoksa ben adama motor sürmeyi bilmiyor falan demiyorum supersport da yarışmak için de eminim ki belli bir yetenek gerekiyordur ama kimse kusura bakmasın motogp de birinci olmadıkça kimse dünya şampiyonu falan olmuyor akıl ve mantık ölçülerine göre.

    kendisinin iktidarla arası son derece iyi, istediği üst kategoriye çıkmak için sponsor vs bulmakta sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum, eğer yaşıyorsa da lütfen darkside da olduğunu anlasın artık. adamı sömüre sömüre iliğini kuruttular motogp de yarışacak motosiklet sağlayacak sponsor bulamıyor öyle mi! işte ben buna gülerim.

    tabi şöyle de birşey var bizim halkımız algı yoksunu olduğu için derya büyükuncu gibi marsel ilhan gibi başa güreşip altta kalan sporculardansa başaltı güreşip dünya şampiyonu olan kenan gibi sporcuları tercih ediyor eğer sebep buysa saygılar kenan, yaptığın şeye devam et.

  • gönderilen e-postaya cevap vermeyen akademisyen

    akşam toplu mesaj sistemini kullanarak 2-3 dk zahmet edip 'çocuklar ben almanyadayım yarınki ders iptal' demek yerine bunu 2 hafta boyunca yapmayıp o kadar adamın sabahın köründe 2 hafta boşu boşuna okula gitmesine sebep veren kişi.

    hadi bunu da savunun akademisyenler.

  • ozan tufan'ın linç edilme sebebi

    yanlış zamanda yanlış yerde olması ve boş işlerle uğraşması, profesyonel futbol oynayan üstüne üstlük bundan milyon avrolar kazanan birinin düzeltmesini gerektirecek kadar rahatsız edici bir saç modeli olmamalıdır, ister wax sürersin, ister kökünden kesersin ama futbol oynuyorsan öyle saç olmaz arkadaş! olursa ve böyle yanlış yerde yakalanırsan da linç de edilirsin tüm dünya dalga da geçer, gayet normal bunlar.

  • mermer karakolu'nda 28 asker öldürüldü iddiası

    haberi yazan orospu çocuğunun üslubunu sikeyim, övüne övüne öldürdüğünü söylediğin o adamlar zorunlu asker lan! kulağından tutup zorla asker yapılan, birilerinin oğlu,kardeşi,babası olan insanlar. sanki g8 zirvesini basmış gibi övüne övüne anlatıyor elin garibanını nasıl öldürdüğünü. işte bundan dolayı orospu çocuğusunuz bundan dolayı cesediniz leş karınız kızınız kahpe ibnesiniz hepiniz.