ehriman9
profili

  • omar saddiqui mateen

    sadece afganistan değil türkiye'nin en az yüzde 60'ı tarafından da halk kahramanı ilan edilecek orospu çocuğu.

  • basel'de öğrenciye tokalaşmama cezası

    az bile verilmiş ceza bana kalsa sınırdışı ederdim siktiğimin arabını. madem içinde bulunduğun topluma entegre olamıyorsun o zaman siktir git kendi memleketinde kadın eli sıkma hayvanın evladı.

  • ekşi sözlük'te çocuk istismarı yapan yazarlar

    ülkedeki son tecavüz olaylarından sonra farkettiğim çocuklara karşı işlenen taciz, tecavüz suçlarını açık açık "çocuk s*kmek" gibi mide bulandırıcı bi ifadeyle dile getiren gurühtur. bre orospu çocuğu kullanacak başka ifade mi bulamıyor musun?

  • 11 nisan 2016 pkk diyarbakır hani saldırısı

    bu sefer cok feci bi patlama olmus, bir karakol dumduz olmus, 20'den fazla ambulans gonderilmis ama nedense kimsenin pek sikledigi yok. o suruc'ta ilk bomba patladiginda butun halk sokaklarda gece gunduz eylem yapsaydi buraya kadar gelmezdi olaylar. ali'm diye kardesine agit yakan yarbay'dan sonra tum halk sokaklara inseydi de durum boyle olmazdi. simdi tsk'ya gore 500'e yakin asker polis olmus pkk'ya gore 2000'den fazla, obur tarafta ise 5000'den fazla insan olmus. toplamda 300 bin kisi evsiz kalmis ve 2016 yilinda yasiyoruz. buna sebep olan kim varsa basta o malum kisinin biyigini sikiyim, sonra da hedefinizin de, istikrarinizin da, partinizin de anasinin amina sokayim orospu cocuklari.

  • r.i.p. yerine r.e.f. kullanalım kampanyası

    (bkz: bsg)

  • abd'deki erdoğan protestosuna 3 kişinin katılması

    rte'nin comarlardan olusan koruma ordusunu amerikan caddelerinde inim inim bagirtmaya yetmistir.

    (bkz: öööeeeeeeeaaaaaağğğğğğhhhhh)

  • yeni nesil kadınların zeki erkeklerle sevişmesi

    çevremde gözlemlediğim gerçek. arabam evim var tipim yerinde hatunlarla muhabbetim okay ama hatunu eve davet etme noktasında problemler var. eskisi gibi değil. hatunlar araba maraba siklemiyor artık kendilerini eğlendiren zeki erkeklerle vakit geçiriyorlar. arabayı satıp espri yapma kursuna başladım.

  • obama rte'yle resmi olmayan görüşme yapacak

    manhattan 5. cadde 23.sokağın önündeki burger king'de buluşacaklarmış. aşırı samimi bir görüşme bekleniyor tabi.

  • psv'lilerin para attığı dilencilerin türk çıkması

    haluk levent, psv, atletico madrid, roman, tayyip, feyenoord, arda turan, rafet el roman, para bilmiyom çok ilginç parametreleri olan bir konu oldu bu. hafiften kıllanmaya başladım. özellikle haluk levent'in konuya dahil olması hiç tekin değil. soner arıca.