gibigibiyimgibigibi5
profili

  • halep'te katliam var diyen yalancılar

    bildiğiniz üzere, halep düştü söylemi üzerinden daha önce el kaide kırması ılımlı islamcı olarak anılan çocuk kafası kesen insan ciğeri yiyen islamcı cihatçı yobazların savaşı kaybettiğine üzülen utanmazların yürüttükleri duyar kasma kampanyaları var.

    bu noktada kendi eliyle çeşitli ülkelerden yerleştirdikleri cihatçıların enselenmesiyle kendi foyası çıkacağını anlayan batı ülkelerinin de olduğu açık. bir duyardır kasılıyor kaç gündür fotoğraflarla nihat doğan'ın ağlaması bile dahil buna. *

    ın the now adlı bir hesabın twitter üzerinden dönen bu katliam yalancılarını çok fena deşifre ettiği bir videoya denk geldim.

    video linki

    tıkla

    hani kerhane de iş üstünde yakalanan adamın bile kullandığı bir kalıp var ya algı operasyonu diye. alın algı operasyonu böyle yapılır.

    bu saçmalığa inanan, halep'in islamcı barbar sürüsünden kurtulmasına üzülen onursuzlara da selam olsun.

    bir sonraki ıslak düşleriniz de buluşmak üzere.

    vallahi sizi sileceğiz

  • nihat doğan'ın halep için ağlaması

    link

    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

    şova gel.

    acaba kendini sonradan izleyip utanıyor mudur?

    halep konusuna gelince, senin cihatcı ümmetini mitolojik bedevi hezeyanlarını işte böyle dümdüz ederler. sayın doktor beşar esad beyfendiyi tebrik ediyorum.

  • orgenaral akın öztürk'ün suçsuz çıkması

    ön edit:

    ifade 1

    ifade 2

    ifade 3

    --- spoiler ---

    milli savunma bakanı ışık'tan, 'cunta liderliği' suçlamasıyla gözaltına alınan orgeneral öztürk için sürpriz açıklama geldi. milli savunma bakanı fikri ışık, "cunta liderliği" suçlamasıyla ters kelepçe takılarak gözaltına alınan orgeneral akın öztürk'le ilgili olarak "bu işin başında şu isim vardır, demem mümkün değil. o adam önlemeye çalışıyordu, diyenler de var" dedi. ışık, kararı savcı ve yargıçların vereceğini söyledi.

    --- spoiler ---

    haber linki

    (bkz: darbeci paşaların emniyetteki görüntüleri)

    suçsuz çıkar mı bilmem. bunun ihtimalinin bile olması bu görüntülerin ne kadar vahim olduğunu ve sonuçlarının çok ama çok ağır olacağını gösterir.

    ortaya çıkan belgelerin hiçbirinde bu adamın ismi imzası bulunmuyor ayrıca.

    ne yazık ki kuduz ağzı salyalı köpek gibi saldırarak linç etme kültürü sadece fiziki olarak işlemiyor. yargılanmamış suç üstü yapılmamış birini darp edip aşağılayıp hakaretler savurma hakkını kendinde görüyorsan o cüretkârlığını sana en ağır şekilde günü gelince ödeteceklerinden emin olabilirsin.

    farzedelim ki bu adam suçsuz çıktı ve önlemeye çalışanlar arasında olduğu belirlendi. hangi özür hangi iade-i itibar bu adamı ve onun şahsında yıpranan gururunu tamir edebilir?

    bu mağduriyet ile cinayet işleme hakkını kendinde görenler bugün ''ama onlarda tankla halkı ezdi,sivilleri öldürdü'' diyerek suçu olsun olmasın herkesi aynı torbaya koyup linç edecekler.

  • sabah gazetesinin ikinci kabataş yalanı

    merak ediyorum şu haberi yazabilenin zerre onuru kalmış mı? bir insan böyle yalanlar döşeyebilmek için karşılığında ne alıyor olabilir? bu tarz haberlerin birilerine hitap ettiği ağzı açık ayran budalalarını ikna ettiğini biliyorum lakin bunu yazabilen yayınlayabilen mâhluk ne ile motive oluyor merak ediyorum. yeni doğmuş bebeğinin boğazına bıçak dayasalar ancak yazarsın bu saçmalıkları rezaletleri. her neyse.

    haber şu:

    ''cihangir'deki bir plakçıya alkol alındığı için baskın yapıldığı iddiası gerçek dışı çıktı. plakçı önünde toplanan kalabalığın mahallede ikamet eden çocuklu bir kadına laf attığı, kadının kocasının da durumdan haberdar olması üzerine hesap sormaya gelmesi üzerine tartışmanın başladığı anlaşıldı.''

    (bkz: beyoğlu'nda taşlı sopalı ramazan linci)

    foto

    haber linki

    edit: haberi yazan kişi için (bkz: nazif karaman)

  • türgev'in patlamadan önce attığı mesaj

    cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın oğlu bilal erdoğan’ın kurucusu ve yönetim kurulu üyesi olduğu türkiye gençlik ve eğitime hizmet vakfı (türgev)’nın, öğrencilerine gönderdiği mesajda ‘'bomba yüklü araç var. kızılay tarafına gitmeyin’' dediği ortaya çıktı.

    kaynak

    foto

    ''eğer akpliyseniz ve türgev yurtlarında kalıyorsanız mit size özel istihbarat veriyor ölmüyorsunuz''