nevermindcrime5
profili

  • leonardo bonucci

    fenerbahçe'nin yatırım yaptığı ideal stoper ikilisi, mevkilerinde prime yaşlarında olan djiku (29) ve becao (27).
    bu topçular savunma hattında maaş yükünün aslan payını alan arkadaşlar. önümüzdeki üç yıl, eğer sakatlık yahut satış olmazsa, stoper mevkiini kapattı fenerbahçe.
    4'lü savunma oynayan iddialı bir takımda bu oyuncuların bir kademe altında en az üç oyuncu daha kadroda olmak zorunda. her ne kadar devamlılık problemi olsa da serdar aziz (33) ve asıl mevkisi solbek olan ve fakat anormal fizik yapısı sebebiyle stoperde de şu ana kadar fena iş çıkarmayan jayden (22) rotasyonun parçalarını oluşturuyor. muhtemelen vefat eden luan peres (29) yaşıyor olsaydı bonucci yahut başka bir savunma oyuncusu bu dönemde gündeme gelmeyecekti. samet akaydın'ın ise neden fenerbahçe kadrosunda olduğu hepimiz için çözülemeyen bir sır.
    as tandemin sahada yer alamayacağı bu dönemde yüklü bir maliyetle transfere girmek çok anlamsız olacaktı.
    şimdi sizin bir aylık kritik ve yoğun maç takviminde jayden'ın yanında güveneceğiniz, bu dönemi atlatmanızı sağlayacak, sahada ne alacağınızı bildiğiniz ve üstelik maliyeti düşük bir stopere ihtiyacınız var.
    be amınakodularım, 6 ay + 1 yıl opsiyonla devre arasında getirdiğimiz adam ansiklopedilerde stoper kelimesinin karşısında fotoğrafı olan, kulüp ve milli takımda kazanmadığı kupa kalmamış, 60 metreye pas değil akıllı füze yollayabilen, dünyanın gelmiş geçmiş en iyilerinden bir tanesi.
    mertens'in (36) yıllık 3 milyon euro aldığı ligde 6 ayılığına 1 milyon euro'ya oynayacak bu arkadaş.
    hadi rakip taraftarı anlarım da kendine fenerli deyip de bonucci'ye burun kıvıran adam ya ılıktır, ya 16 yaşında futbolu konsol oyunundan takip ediyordur ya da mal oğlu maldır.

  • wilfried zaha

    kendisinin psikolojisi net olarak bozuk. bu herifi senelerce seyrettik; tamam maç seçer filan ama seçtiği maçta da rakibin içinden geçerdi şerefsiz.

    galatasaray ile fenerbahçe sezon başında bu sığıra arap ligi seviyesinde kontrat önerip anormal ilgi gösterince muhtemelen şirazesi kaydı. o kadar sene oynadığı premier ligde bir tane bile başaltı takım kovalamadı bunu mesela. zaha bey de kral olacağım hayaliyle galatasaray'a imza attı.

    attı da, lavuk geldiği kulübün tarihinden, kadrosundan filan bihaberdi büyük ihtimalle. geldiği yerde kral olacağını düşünürken kariyer ve yetenek olarak kendisini cebinden çıkaracak icardi ve mertens'in çöplüğüne geldi. yıllarca kapan - çık oynayan orta sıra takımından ligin dominant sefirine adapte olmak da kolay değil. idare edebileceğini düşündüğü seviyesinin galatasaray'da iş yapmadığını gördükçe daha da geriliyor bu. ulan takımın hocasının futbolculuk kariyeri zaha'yı dörde katlar üçe böler amk, galatasaray lan bu boru mu?

    nitekim artık ismail kartal'ın hacca gitmesinden midir, allah - fenerbahçe gerginliğinin sona ermesinden midir, öyle bir denk geldi ki;
    zaha fener yerine gs'ya geldi. fener gitti beşiktaş'ın ilgilendiği tadic'i çekti. beşiktaş menajerlerin son itelemesi rebic'i aldı. nasıl olduysa gs'in ilgilendiği fred ve şimanski fener'e geldi, gs ndombele enkazını aldı. yani şu son bayern maçında galatasaray'ın fred - torreira - şimanski üçlüsüyle çıktığını düşünemiyorum bile. normalde bu tür transfer facilarını biz yaşardık, nasıl olduysa kabak galatasaray'la beşiktaş'ın başına patladı.

  • ebrar karakurt

    bak hele tespite bak
    --- spoiler ---

    kız voleybol takımında kızlara sulanan birisi ? yani nesini savunuyosunuz anlamıyorum. ulan anormal bişeyi savunan bir toplum haline geldik. ne kadar ilginç.
    --- spoiler ---

    bu hıyar otobüste kadın-erkek birlikte seyahat ediyor diye elalemin karısına kızına sulanır. markete girse kadın kasiyere sarkar. çünkü bu yaşam formuna göre lezbiyensen gördüğün herkese asılırsın. herkesi kendi gibi biliyor çünkü.

    tanım: türk voleybolunun en büyük yıldızlarından biri olacak genç yobaz bükücü.

  • vizesiz avrupa hayal oldu

    vizesiz avrupa seyahati vaadini alkışlayan akp'lilerin bu sefer "lanet olsun avrupasına, biz de onlara vize koyarız" yüzsüzlüğüyle taçlanacak cumhurbaşkanı söylemi.

    (bkz: just another day in tayyipland)

  • ghostbusters

    fragmanı izledim. 2016 versiyonun yapımı aşamasında emeği geçen herkesin allah belasını versin.

    tanım: anılarımda bill murray, dan aykroyd, harold ramis ve ernie hudson'ın oynadığı iki efsane film ve commodore 64 günlerimin deli dehşet oyunu olarak kalacak hikaye....