la havle2
profili

  • gülben ergen

    abi nasil bir kadin bu, tum medya tir tir titriyor ismi gecince, adam oldurse hapse girmeyecek belli o derece, devlet, adalet bile bu kadinin elinde oyuncak, evet dogru ece erken satilmis savcinin adini vermisti, ayni kadin savci demet akalini bir saatte bosamisti, bir saat icerisinde.

    temiz magazin diye magazin portali var, insta da millet soru yagdirmis, neden seren serengil haberi yapmiyosunuz diye, cevaplari, " iste yapardik tabii de iste seren sonra bize aa ergen yaptirdi diyor da, ondan da kem kum" takipciler israrlar soruyor, " yok yapamayiz lutfen sormayin" diyor sonunda. yahu hangi ulkede gorulmus, medya nin "ya iste haber yapinca bize kiziyor da, yanlis anliyor da ondan haber yapmiyoruz" dedigi. kafaniz mi iyi sizin?

    hadi onu da gectim de adaleti, medyayi boylesine korkutacak derecede ne biliyor arkadas, elinde ne var ki coook rahatca gulerek bana birsey olmaz diyor, elinde oyle bir koz olacak ki oyle haha bana bisey olmaz yavrum diye dolasasin. devlet adamlarindan birini santaj videosumu var elinde nedir bu . devirin oyle bir donup, carklarin ters cevrilmesi lazim ki bu kadinin elinde ne varsa gecerliligini yitirsin. ama hakikaten merak ediyorum ne oldugunu. bir gun cikacak ortaya.

  • diyarbakır'daki kürtçe trafik tabelaları

    yahu allah askina, nasil bir milletsiniz, turklukten cikartacaksiniz beni, ulan antalya nin got kadar daha yeni bitme rus mahallesinde bile rusca marketlerde,eczanalerde, belediye panolarinda rusca yazili aciklamalar, levhalar, hastanelerde rusca konusan elemandan tut, rusca dokumanlar var. adamlar yuzyildir yasiyor bu topraklarda ve maalesef ki kendi dilleri var, biliyorum baska zamanlarda kulture cok onem verirsin, saygilisindir. senden enteli yoktur, ama gostermelik olunca tum alana yayilamiyor vizyonun, evrensel dunya gorusun tosluyor cahilliginin duvarina. bence sussan belki, bir insan var sanirlar icinde en azindan vicdanina el koyan.