falcon2915
profili

  • dört işlem bile bilmeyen mühendis oluyor

    iyi güzel de bunu ben söylersem bir anlamı var, senin ise bunu söylemen değil düzeltmen lazım.

  • 14 kasım 2015 suriye'de ateşkes anlaşması

    bir koyup 31 aldık, emevi camii'nde namaz kılacakken, suriyeli'ler sultanahmet ve kocatepe'de namaz kılıyor, ışıklarda eskiden de dilenenler vardı ama en azından türkçe dileniyordu. allah'tan hükümetimiz bunu da düşündü 2. sınıflardan itibaren arapça dersi koydu.

    hayırdır başlığın altında bir tek aktroll görmedik.

  • 2 liralık ürünü geri iade etmek

    iade etmek zaten ürünü geri vermek anlamına geldiğinden geri iade etmek hatalı bir tabirdir.

    türkçemizi düzgün kullanalım. kullanmayanları uyaralım.

  • kadir mısıroğlu

    mesele azılı atatürk düşmanı, devlet düşmanı ya da birşeyin düşmanı olması değil, yalan konuşmasıdır. bunu da pervasızca ve kocakarı dedikodusu yapar gibi yapmasıdır. bunları yaptığı bilindiği halde insanların a dedikleri bizim düşündüklerimize, inandıklarımıza, inandırıldıklarımıza yakın diye ona tarihçi diyebilmesidir.

    atatürk'ün en azılı muhalifi olabilir, ama adam gibi bir adam olur, doğru düzgün belgelerle gelir ve tartışılır. onun bulunduğu nokta ise tartışmanın ve aynı masada oturmanın çok uzağında. böyle bir tartışmayı izlerim, izlemekten gocunmam, hiçbir şekilde böyle bir tartışmaya taraflı da yaklaşmam.

    sen, çok sevdiğin osmanlı'nın son derece başarıı bir kurmay subayının, bir paşasın ailesine temelsiz iftiralar atarsan, en başta öyle bir kişiyi subay yapan osmanlı'ya hakaret edersin. aktrollüğün üst mertebesindeki bir delinin yeri cumhurbaşkanının masası olmamalıdır.

  • cinsel seks yaşadıktan sonra ayrılan kız

    cinsel seks?