benim nickim ne olsun9
profili

  • memurluğu bırakıp asgari ücretle işe girmek

    memleketinden uzakta çalışan genç öğretmenlerin artık yapması elzem olan hede. gidip hakkari’de çakılı kadro ömrümün sonuna kadar çalışacağıma memleketim ısparta’ya gider asgari ücretle çalışırım. öğretmen maaaşı 5100 tl asgari ücret 4250 tl üstelik gelir vergisi de yok! şimdi gelip buraya asgari ücret edebiyatı yapmayın kalbinizi kırarım…

    edit: okuma özürlülerin rahattan ve güvenden kastı güneydoğuda süresiz çakılı ömür boyu kadro ile çalışmakmış. başka sözüm yok hakim bey!

  • 2021 dünya satranç şampiyonası

    şuradan altıncı oyunun özeti izlenebilecek şampiyonadır. chess24 türkçe kanalına bize bu oyunları canlı canlı yorumlarla ulaştırdıkları için ve çok kaliteli anlatımları için teşekkür ediyorum.
    gerçekten bu topraklarda kalan son kaliteli ve değerli işlerden birisini bu adamlar yapıyorlar. helal olsun lan size. bu adamlar tek başlarına ülkedeki ve dilimizdeki güncel satranç içeriği açlığını gideriyorlar!
    çok iyisiniz harbi ya!

  • yolda pardon bir şey sorabilir miyim diyenler

    yüzde doksan dokuzu dilenci, çocuk olanların zorla dilendirilen cingene çocugu olduğu, geri kalan düzgün giyimli olanlarının yol parası isteyen modern dilenci,anketçi ya da dergi satan dilenci olduğu kişilerdir.

    artık yolda tanımadığım bir insan selam verse bile selamı alıp topuklarım götüme vurarak koşarak uzaklaşıyorum.

    bir tırcı sözü; yolda babanı görsen durup alma.

    ben de bu sözden yola çıkarak yolda babamı görsem durup konuşmam artık ülke ve zaman oldukça kötü başımıza her şey gelebilir …

  • 9 ekim 2020 hatay'da orman yangını çıkması

    türk siyasetinin düştüğü her zor duruma hemen pkk'nın yetiştiğini bir kez daha bize gösteren yangındır.

    ülkem adına tüm siyasetçilerden, kapalı kapılar ardında hesap yapan herkesten iktidarının da muhalefetinin de her şeyden nefret ediyorum!

  • türbanlı tıp öğrencisi

    dinleyin lan develer gerçekleri anlatıyorum götünüzden maval okumayın aptal aptal çıkarımlar yaparak dediğim öğrencidir.

    yaşanmışları anlatacağım size...

    büyük çoğunluğu erkek hastalardan inatla uzak dururlar.

    60 yaşındaki hocası ile diploma töreninde tokalaşmazlar...

    acil nöbetlerinden namaza gidiyorum diye kaçıp her vakit başı 2 saat gelmez diğer hekim arkadaşları bu sürede nefes almadan çalışmak zorunda kalır.

    servislerde erkeklerle nöbet tutmak istemediği için nöbet listesi hazırlama işini karman çorman ederler...

    poliklinik çalışmasında hoca veya asistanla yalnız kalamaz, kapı hep açık kalmak zorundadır, hasta yoksa bile sürekli soru sormak için oda işgal edilir sayelerinde.

    hacamat ve sülüğü savunurlar, bilgi konusunda hayvan gibi inek olmalarına rağmen bu da çok ilginç işte...

    idealistlerdir ama idealistlikleri acilde ilk nöbette getirilen sarhoş bonzaici bir ayıya üriner sonda takması gerektiği an biter. küfür bile edebilir bu saatten sonra...

    bilimsel ilaç ve tedaviler dışında hastalıkların tedavisi için ilahi bir güç dokunacakmış gibi umutludurlar(bu aslında iyi bir şey)

    geneli üniversitede az bir kaç kez gördüğü çevirme sakallı şeriatçı erkek doktorlarla evlenirler.

    benim iadealist eski yavuklum gibi bazıları sol görüşlü birine aşık bile olabiliyor ama sonuç hüsran anlaşamadık sayın seyirciler ikimiz içinde hüsran oldu...

  • takip edilesi youtube kanalları

    babala tv yazan sığır siktir git burdan...

  • netflix ücretsiz 3 aylık üyelik

    (bkz: mal turnusolu)

  • kenarıya çekilmek

    milli takımı bırakmak anlamında kullanılan bir söz öbeği.

  • istanbul'un şişirilmiş bir balon olması

    ülkemizde herşeyin merkezi olarak her konuda şişirile şişirile bir balon olmuş yerdir istanbul. normal bir insanım yaşamak isteyeceği bir büyük şehir atmosferi kesinlikle yoktur. ekonomik bir şehir değildir, asayiş sorunları hat safadafır. sokakta başınızın kesilme ihtimali olan bir şehir nasıl herkes için cazibe merkezi olmaktadır anlamak güçtür. ekonomik durumu orta ve aşağı olan insanlar için köle pazarından hallice bir çalışma hayatı vardır. eğitim seviyesi genel olarak yerlerdedir. metrobüste götünüz avuçlanmadan yolculuk yapamazsınız. daha söylenmesi gereken bir çok şey olsa da söyleyeceklerimi burada bitirmek istiyorum. trafiksiz sakin küçük anadolu kentlerine haksızlık yapan dallamalar istanbul denilen cehennem çukurunda yok olup gidecekler.