terlikli hayvan26
profili

  • istismar olsa bile çocuğun rızası olabilir

    bu kararı veren hakim seçimden sonra ne demek istediğini hsk'ya açıklayacaktır eminim.

    sırf bunun için bile bu iktidar değişmelidir.

  • türk kızını yabancı kızdan ayıran özellikler

    toplumsal travmalar.
    gerçi türk insanının tamamında var bu.
    birbirimizin hayatını sikiyoruz.

  • erkek çocuğa dedenin isminin konulması

    saçma sapan bir gelenektir. hukuken de karışıklıklara sebep olur. zira evlilikle değişmediğinden soyad da aynıdır. staj yıllarımda bir davaya denk gelmiştim. duruşmalı bir idare yada vergi mahkemesi davasıydı.

    aile komple davacı.
    şu dedenin ismi verilmesi geleneği bir yerde kırılmış ailede ve çocuklardan birine babanın ismini vermişler. sonra dedeler de aynı isim döngüsüne girmiş. velhasıl ailenin erkeklerinin neredeyse hepsinin ad soyad aynı. hakim duruşma boyunca kafayı yedi. ifade alacak yanılmıyosam soyad mümin'di. celal mümin. hangi celal mümin? celal mümin oğlu celal mümin.

    adama diyo ki kaç çocuğun var. 3 tane. isimleri ne? celal, celal, biri de allahtan kız olmuş. neden isimlerini aynı koydun? birine babamın ismini diğerine dedemin ismini koydum diyo.

    velhasıl hakim kimin kim olduğunu çözemedi. zaten katip de bişeyleri yanlış yaptı. sinirlendi bi sonraki duruşmaya erteledi ifadeleri.

  • rusya-ukrayna savaşının kaybedeni kim olacak

    dünya üzerinde bir yerde savaş varsa türkiye zarar görür.

  • ak parti istanbul'da şu anda tekrar 6 puan önde

    genel seçim oluyomuş hımmsfff
    genel seçimi tayyip erdoğan kazanıyomuş hımmmsfff
    sonra yerel seçim zamanı geliyomuş hımmmssffff
    melih gökçek'i istanbul belediye başkan adayı gösteriyomuş hımsfff
    karşısına da ekrem imamoğlu çıkıyomuş ama halk ondan çok mutsuzmuş hımmımssff
    sonra 6 puan farkla se ohhhhhh

  • muhalefetin bir ekonomi politikası olmaması

    bunu diyen muhalefet ne diyor dinleme zahmetine girmemiştir.

    sadece tarım ve ekilebilir araziler konusundaki hedefleri bile bu ülkenin büyük ihtiyacıdır.

  • mustafa cengiz

    kaybetmişiz başkanı. iyi yaptığı şeyler oldu, kötü yaptığı şeyler oldu. ben minnetle anıyorum kendisini.
    galatasaray taraftarının fatih terim'in gazıyla kendisine yaptığı vefasızlık dillere destan bir ahlaksızlık örneğidir.
    buradan taraftarın sevgisini kullanarak başarısızlığını örtmek için galatasaraylıları mustafa cengiz'e saldırtan fatih terim'i ve yine liseci galatasaray genel kurul üyelerini en sert şekilde kınıyorum.

  • üniversitelerde vegan yemek istiyoruz

    zaten bu pahalılıkta muhtemelen yiyebilecekleri tek yemek o.
    amk kıyma bile soya kıyması.
    afiyet olsun.

  • muazzam mimar iş ilanı

    bu ilanda aranan mimarın bu ilanı okuyacak kadar boş vakti olmaz amk.

  • 3 polisin bıçaklı saldırgana arabayı kaptırması

    karşılarında ülkenin geleceğini emanet edeceğimiz boğaziçi üniversitesi öğrencileri olmadığındandır.

  • recep tayyip erdoğan

    sorsan kılıçdaroğlu'nda lider vasfı yok ama bunda var. ülke birbirine girdi, mafya bakana posta koyuyor, 128 milyar dolar gündemi ayrı. cumhurbaşkanımız ise piyasada yok. çık piyasaya da yumruğunu masaya vur... nasıl liderlik vasfıymış bu anlamadım ben.

  • fenerbahçe

    yönetim anlayışı bu kadar gerizekalıca bir camia olamaz. bak bu kadar gerizekalıca yönetilen bir ülke biliyorum ama başka kulüp... bilmiyorum.

    iddia ne?
    fenerbahçe aleyhine ofsayt çizgileri hatalı çekiliyor. lan mal, böyle bir şey olabilir mi? hem de istikrarlı olarak? bu hatalı yorum diyerek kapatılabilecek bir konu değil. bilimsel bir veri var ortada. ofsayt çizgisi ligde sadece bir takımı mağdur etmek için kullanılıyorsa başvurursun uefa'ya, fifa'ya adamın anasını sikerler. bunun için teknik takiplere, cartlara, curtlara gerek yok. 15 dakikalık incelemeyle maçların istikrarlı olarak federasyon eliyle manipüle edildiği iddiası ispatlanır. o lig de tescil edilmez. çünkü federasyon eliyle manipüle edilmiş bir ligden gelen temsilciler organizasyonların marka değerini sarsar.

    neden yapmıyorsun?
    çünkü öyle bir şey olmadığını biliyorsun. amacın taraftarı galeyana getirip başarısızlığını örtmek.

    geçiniz.... loser hareketi.

  • nüfusun azalmasına izin vermeyeceğiz

    yeni suriyeliler geliyor herhalde.

  • boğaziçililerin duruşma salonu önündeki pozu

    dünyada bu çocuklara bizim ülkeden başka hiç bir yerde terörist denmez. düşünsenize amerika'da harvard öğrencilerine şu muameleyi yapacaklar...

  • italyan erkeğinin yakışıklı olma nedenleri

    aslında tipoloji olarak benzer insanlarız. ancak italyan erkeklerinin daha yakışıklı olmasının sebebi tamamen medeniyettir.

    doğumdan itibaren daha iyi besleniyolar. daha iyi hayat şartlarında yaşayıp yıpranmıyorlar, kendilerini geliştirebiliyolar. kendilerine ayıracak zaman ve paraları var. yani daha bakımlılar, daha iyi giyiniyolar. haliyle üzerine düşülen şey gelişiyor. özetle daha zevkliler.

    tabi yazsam mı yazmasam mı karar vermediğim bir hadise var. ama yazıyorum. ırkçı bir insan değilim. ancak gen havuzunun sağladığı görsel avantajları inkar etmenin de anlamı yok. onların gen havuzunu çeşitlendiren ırklar almanlar, isviçreliler, makedonlar... bizim gen havuzumuzu çeşitlendiren ırklar araplar, kürtler.

    haliyle tüm bu kültürel farklılık temelde benzesek de onlar lehine dış görünüşlerine yansıyor.

    örnek verelim... danilo gibi tip yok mu türkiye'de? çok var. ama adam kadınlar tarafından sempatik ve yakışıklı bulunuyor. neden? tavırları sempatik. giyimi kuşamı düzgün. danilo'yu ilk bisürü yabancının olduğu bir programda görmüştüm. lan dedim güzelyalı'da berberlik yapan tip bu. sonra bi baktım masterchef çekilmeye başladıktan sonra karı milleti ölüp geberiyo. doğsun bakalım danilo konya'da bi çomar ailesinde. tahılla büyüyüp sürekli kavga dövüş bir ortamda geliştirsin karakterini. standart eğitimi ve toplumdan aldığı eğitim ayrıştırmacı, saldırgan ve sürekli savunma mekanizmasının devrede olması gereken bir yapıda olsun. ver eline tespihi, giydir fitilli boğazlı kazağı, yetiştir bir kıro olarak. bir de o zaman görelim sonucu...

  • beyin ameliyatlı çocuğu tekme tokat döven adam

    başlık harf sınırı nedeniyle tam açıklayıcı olmadı. habere göre;

    --- alıntı ---

    istanbul kağıthane'de bir fabrikada çalışan ve 7 yıl önce beyin ameliyatı olan 15 yaşındaki çocuk aynı işyerinde çalışan 30 yaşındaki yücel b. tarafından darp edildi.
    --- alıntı ---

    olayın görüntüleri.
    https://twitter.com/…nli/status/1327577590610227200

    görüntüleri izlerken içim acıdı. annem de beyin ameliatı olduğundan biliyorum ki üzerinden 40 yıl da geçse baş bölgesi çok iyi korunmalıdır. en ufak darbe beyin kanamasına sebep olabilir.

    öte yandan zaten çocuk sağlıklı bile olsa ortada hakikaten iğrenç bir zorbalık var.

    ayrıca arka planda gülen piçler ve çocuk çalıştıran bir patron...

    neresinden tutsak ülke elimizde kalıyor.

    eminim ekşi sözlük yazarları olayın gündem olması için gerekeni yapacaklardır. aksi taktirde bu adamın hiç bir ceza almayacağına ve hatta kimsenin şikayetçi bile olmayacağına eminim. oradaki işverenin de, zorbanın da yetkililere hesap vermesi gerekiyor.

  • avustralya'nın 2 milyon kediyi yok etmesi

    kedi, fare falan gibi hayvanlar içinde bulundukları habitatın belasıdır.
    yanlış anlaşılmasın bunu bir kedi aşığı olarak yazıyorum. evimde de kedi besliyorum. ama yeni zellanda, avustralya, galapagos gibi yerlerde kapalı bir habitat hakimdir. her türlü pislikle mücadele etmiş survivorlar buranın ılık götlü hayvanlarını siklemezler. fare mesela dünyanın her yerinde avcı besiniyken galapagos'ta besin zincirinin neredeyse tepesine yerleşmiş ve bir çok nadir ve büyüleyici türü yok etmiştir. keza kedi de bu tarz bir hayvan. çok ürer. zekidir. doğal düşmanı normalde bile çok azdır. besin çeşitliliği çok fazladır. kuş, böcek, kemirgen, gelincik, sincap, balık, sürüngen, yumurta, ot, bok... ne bulursa avlar ve yer. bazen de yemez, sadece öldürür. doğada boyut olarak da büyüme eğilimindedirler bu da yırtıcılıklarını arttırır. velhasıl avustralya için gerçekten kabus bir hayvan.

    adamların uyguladıkları çözüm vicdani değil. fakat domuz da aynı şekilde avustralya'ya giriş yapmış bir hayvan ve ciddi zararlar vermiş. onların da nüfusunu kontrol altında tutmak için benzer methodlar izliyolar.

    açıçası türkiye'den adamların ülkelerini nasıl yöneteceklerine karışamıcam. doğanın dengesini nasıl koruduklarına da karışamıcam.

    benim içim hala kaz dağları için sızlıyor. kendi ülkem için bişey yapamadım, bana en amk allahın avustralyasından.

    bu arada kedi çok acımasız ve sadist bir hayvan. bu yaz kaç tane ağustos böceğini elinden kurtardık, kaçını farketmedik de işkence ede ede öldürüp bıraktı belli değil. ulan sushi!

  • emre belözoğlu

    aslında antrenman dışında tanısanız çok iyi insandır.

  • 23 haziran 2020 istanbul yağmuru

    geçen sene bugün yağanı akp'yi şeker gibi eritmişti.

  • ceren özdemir'in katilinin ifadesi

    kanunun ne açık ceza evine geçişine izin verdiği, ne de izinli olarak dışarı salınmasına izin verdiği bir pisliğin ifadesidir.

    13 sene önce çocuk öldürmüş birinin açık ceza evinde ne işi var allahaşkına bilen bir hukukçu kardeşimiz şu hukukçu kardeşine açıklasın mevzuyu. cinayet lan bu cinayet. nasıl oluyor da daha senesi dolmadan adamı açık ceza evine koyuyorsun? anlamadığım esas nokta 2018 yılında yakaladığın adamı tutuklayıp yargılamaya başladın, hangi ara işlediği onca suçla ilgili açılan davalar kesinleşti de bu adamın tutukluluk durumu sona erip mahkum statüsünü kazandı, sonra da açık ceza evine geçiş hakkına sahip oldu?

    bu adamın dışarıda olması nedeniyle kimler hakkında soruşturma açıldı öğrenmek istiyorum.

    ordu valisi katilin yakalanması sebebiyle hafifleyen acısının yüzünde yarattığı tebessümü bir kenara koyabilirse bir zahmet şu işle de ilgilense...