str6
profili

  • ali babacan'ın gümbür gümbür geliyor olması

    konuyla ilgili düşünceleri söylemek için henüz çok erken ama yukarda bir arkadaş akpliler salak değil demiş ona çok güldüm.

  • 2 mart 2019 fenerbahçe lehine verilen penaltı

    gerizekalı orospu çocuklarının yine gelip bize ait bir maça başlık açıp bize ait maiçta ağlayıp göt olup siktir olup gitmelerine yol açan borrru gibi penaltı.

    bu başlıkta yazan birkaç piçi yıllardır fener başlıkları altında ağlarken görebilirsiniz. yıllardır engellemiyorum çünkü sürekli göt olup gitmeleri hoşuma gidiyor.

    ağlayın lan göt oğlanları ağlayıp ananıza koşun şimdi çünkü siz orospuluğu onlardan öğrendiniz.

  • cumhurbaşkanlığı özel harekat dairesi

    kim kazanırsa kazansın bu ülkede ss birliğine ihtiyacımız yok anladın mı ak orospu? biz sizin aksinize ince'nin akşener'in veya herhangi birinin iti değiliz. bu ülkede seçilen kim olursa olsun yanlışına yanlış diyeceğiz.

  • bedelli askerlik

    burada götünü boşu boşuna yırtan sikik asker eskilerinin düşüncelerinin aksine elbette çıkacak olandır. sadece zaman ve siyasi rüzgar meselesi. hani bu amına koduğumun embesillerine laf anlatmak gibi bir zorunluluğumuz var sanki dur ben sana anlatayım yavrum;

    yapmıyorum lan amına koduğumun askerliğini, sikimin keyfine yapmıyorum. engelim yok, kaybım yok, çoluk çocuk yok, evlilik nişan yok ama yinede sikimin keyfine evet yanlış duymadın sikimin keyfine yapmıyorum. 1 yıl içinde sike sike çıkacak ben de parayı basıp bitirecem askerlik mevzusunu. çünkü canım askerlik yapmak istemiyor.

    sana fikrini soran neden askerlik yapmam gerektiğini söylemeni isteyen veya o sikik hayatında gidip 6-12 ay milletin bokuyla uğraştığını bilmek isteyen yok. sen askerliğini yaptın ve bence kerizsin. ben yapmayacağım ama sandığının aksine ne vatan haini ne de yumuşağım. sadece senin aksine beynim var ve gereksiz yere değerli vaktimi harcamayacağım.

    edit: hasbel kader vatan savunması için silah altına alınacak olsa kaçacak delik arayacak şu entry sahibi gibi #67301559 orospu çocuklarından hakaret yiyoruz ya ona üzülüyorum. ben askerliğe falan sövmüyorum senin gibi yavşak ve haysiyetsiz korkaklara sövüyorum. 30 senedir de askerliğin içinde neyin ne olduğunu iyi bilen, terörü yaşayan, kimin ne sike öldüğünü, bu kadar canın üstüne nasıl göz göre göre aşağılık pazarlıklar yapıldığını bilen bir insanım. bu ergen göt laleleri gelip bimer mimer diye sayıklar, 15 senedir sikilmekten folloş olduğunuz için sahibinizin arkasına saklanma hevesinizi çok iyi anlıyorum ama böyle klavye delikanlılığı yapıp göt olmalara doyamayınca ağlamayın sağda solda bi zahmet. eğitim sistemini o kadar siktiler ki bunlar gibi beyinsiz abominationlar doldu etraf.

  • 4 kasım 2016 sosyal medyaya erişim yasağı

    seçmeninin yarısı internet diye bişey bilmeyen cahil bırakılmış köylüler, öteki yarısı da ağızlarına sıçsan amerikanın oyunu olduğunu zanneden kasabalı yobazlar olduğu için adam rahat rahat kapatır interneti.

    dün mimar ünvanı taşıyan bir gerizekalı terör saldırısı olmasın diye iki gün girme nolacak dedi. sosyal medya kapatarak terör engelleyen ilk aptallar olarak bu amına koduğumun terörü 30 yıl önce yok muydu diye sorun kendinize bir. ya da sormayın amk siz oy verin başkanlık getirin çomarlar.

  • dada

    okan bayülgen kısaca ''ben bu ülkenin ne salağıyım ne de kahramanıyım, söylenecek çok şey var ama söyleyeni bir daha söyletmiyorlar. ben senin arkanda dursam kimse benim arkamda durmaz'' dedi.

    böyle aşağılık bir ülke olduk. kimse sesini çıkaramayacak, korkudan muhalefet dahi yapılamayacak duruma gelinecek.