cocainesavci5
profili

  • trt genel müdürü istifa etsin

    devletin kanalını tarafsız yönetemeyen kişi göreve layık değildir. aynı zamanda ceza kanunu hükümleri gereğince suç işlemektedir.
    buyrun şahsın uslubu;
    1 -https://m.facebook.com/…822084311870&id=81722291869
    2- trt genel müdürünün savunduğu ve atatürk'e saygısızlık içeren trt programının video https://youtu.be/jwruwqewcla
    3- enver seksen atatürk eder videosu: https://youtu.be/trr9laophao
    4- trt'nin atatürk adam öldürmeye azmettirici olduğunu ima ettiği program https://youtu.be/eiwwtsthvho
    - taktir kamuoyunun ben şahsi görüşümle kendisini saygı ile istifaya davet ediyorum. bu istifa çalışmasının yusuf yerkel etkisi göstermesini umuyorum.
    istifaya davet ettiğimiz şahsın ismi (bkz: şenol göka)

  • hukuk fakültesi kontenjanları dondurulsun

    sayın ekşi sözlük yazarları,
    sağlık bakanı mehmet müezzinoğlu'nun açıklamasına göre sağlık bakanlığı yök ile görüşmüş ve tıp fakültesi kontenjanlarını dondurma kararı almışlar veya bu karar yürürlüğe girecek, bu kararı bir hukukçu olarak canı gönülden alkışlıyorum. sayıların değil niteliğin önemli olduğu mesleklerde yığılmanın ve kalitesizleşmenin önüne geçilmesi gerektiğine inanıyorum.
    bu karardan sonra aynı düzenlemenin hukuk fakülteleri için getirilmesi gerektiğine inanıyorum. ülkemizin kanayan yarası olan adalet sisteminde reformların yapılacağını zaten malum, bu reformlarla beraber hukuk fakültesi kontenjanlarının dondurulması, reformların taçlandırılması olacaktır diye düşünüyorum.
    bu reform ne yazık ki çok büyük bir hayal gibi görünse de bu reformu yapmaya gücü yetecek bir kaç adaleti sindirmek yiğidin gücü yeteceğini düşünüyorum.
    hukuk eğitimini rant haline getiren başta kıbrıs'daki ve sonra türkiye'deki vakıf üniversitelerinin bir bir kapanmasını diler,
    adalet sağlamak cüzdan değil vicdan işidir bunu vicdanlara hatırlatır bu kampanyayı taktirlerinize arz ederim.
    http://www.trthaber.com/…isini-acikladi-227556.html

  • garo paylan'nın akp milletvekillerini trollemesi

    garo paylan hdp milletvekili.

    garo paylan meclis kürsüsüne çıkar ve bir yazıyı okumaya başlar, akp sıralarından itirazlar yükselir, biri bağırır o yazıyı sana kandil mi verdi, diğeri o yazıyı kandil eline tutuşturdu der, diğeri apo'nun emri der....
    ve konuşma biter garo paylan konuşmasının sonunda bu okuduğum yazı recep tayyip erdoğan'nın 2013 yılındaki özerklikle alakalı konuşma metnidir der..
    akp sıraları sus pus.
    bizi yöneten vekiller bu işte yazının mürekkebi kurumadan söylem değiştirir sonra ahlaktan bahseder.
    http://m.haberdar.com/…aciklamasi-sandi-h12029.html

  • oyum hem ışid'i hem pkk'yı vuran ak parti'ye

    akp'nin amacını deşifre eden başlık

  • sinan oğan

    daha önce yazmıştım şu adamı övmeyin mhp aday göstermez diye, dediğim çıktı aday göstermedi. şimdide bahçeli koltuğu tehlikede gördü ki sinan oğan'ı partiden ihraç ediyor. mhp ve akp'nin kutsal davası çok net ortada para ve koltuk gerisi herşey mübah.