eric fartman2
profili

  • masterchef türkiye

    tabağa domatesi ikiye bölüp koysa övgü yağdıracakları, tabağı kötü olsa bile "sınırdan kaybeden" o çok değerli gamze'lerine laf edilince burak'a aslan kesilen şefler, gözü dönen, anasına küfredilmiş tiplerine girip 40 defa özür dileten (dilemesi gerekirdi zaten, o ayrı), milletin önünde azarlayan, meseleyi uzatan mehmet;

    yarışma tarihinin gördüğü en boş, en yeteneksiz, en barzo yarışmacılardan biri olan barış ve yine yarışma tarihinin en çok ve boş konuşan, yalaka ve problemli tiplerinden biri olan vural'ın,
    dışlanmış ve kolay hedef olan fatmanur'a hakaret etmelerine neden ses çıkaramıyorlar? neden sistematik olarak üzerine oynanmasına, mobbing yapılmasına karşı üç maymunu oynuyorlar?

    tamam fatmanur belki gamze gibi "kıymetlimissss" değil sizin için ama insan biraz tutarlı olur. işlerine gelince "hepiniz bizim gözümüzde eşitsiniz" dedikleri yarışmacılara gerçekten eşit ve adil davranır.

    acun medya'nın bu duruma bir ayar çekmesi lazım artık, eğer amaçları başından beri izleyiciler tarafından -yer yer haklı olarak- tepki gösterilen fatmanur'a sempati duyulmasını sağlamak için taktik uygulamak değilse tabi.

    edit: yazmayı unutmuşum. tolga gibi eli yüzü düzgün, karakterli, nezaket sahibi ve eski yarışmalardaki gerçekten yetenekli insanları hatırlatan bir yarışmacının katılması ve ayağının tozuyla en iyi tabağı çıkarıp üzerine de dokunulmazlık almasına sevindim. o kadar kişiliği gelişmemiş kekoyla muhattap olduktan sonra iyi geliyor onun gibi, görkem gibi karakter sahibi, doğru dürüst insanları görmek ekranda.

  • hayatında hiç ak parti'ye oy vermemiş insan

    1984 doğumuyum.
    2002 genel seçimlerinde, yani akp'nin ilk iktidara geldiği seçimde, 18 yaşımı doldurur doldurmaz oy kullanma hakkı elde ettim.
    allah'a çok şükür, ailemin bana öğrettiği değerlerin ve inançların da sayesinde akp'ye ne genel seçimlerde ne de belediye seçimlerinde bir kez bile oy atmadım. aradan 14 yıl geçmiş.
    ülkenin şu an bulunduğu durumda zerre katkım olmadığı için kendimle ve ailemle gurur duyuyorum.