insanlarkendinibilebilseydi9
profili

  • 2024-2025 özel okul ücretleri

    diğer kalemleri geçtim yemek kaleminde bile milleti afedesiniz söğüşlüyorlar. yıllık 50 bin istiyorlarmış yemek için. yılda 180 gün okul var günlük 275 liraya tekabül ediyor. catering firmaları bu fiyata hergün kuzu çevirir yanına da rakı açar.

  • 11 ekim 2023 fahiş ispark zammı

    ispark'ın gider kalemlerinde cok fiyat artışı olduğu için yapılan zam. mesela yol kenarida bomboş duran otopark yerinin maliyeti çok arttı. eskiden bomboş durmak bu kadar pahali degildi. eko ne yapsin.

  • kılıçdaroğlu'nun tokat mitinginde çekilen fotoğraf

    su fotoğraftakilerinden tek birinin bile hayatinda chp'den baska bir partiye oy vermediğine yemin edebilirim. çünkü ayni dedeme benziyorlar, yozgatlı dedem de chp'den başka partiye oy vermemiş hayatinda. onun icin 60-70 kişiyi görüp heyecanlanmayin.

  • 8 ekim 2022 türkiye sırbistan voleybol maçı

    maçtan ziyade turnuva formatı hakkında yazmak istiyorum, ben hayatımda bu kadar saçma sapan bir format gormedim. 6li grupta 5 mac yapıyorsun, ilk 4 bir üst gruba çıkıyor orda diğer gruptan gelen 4 takımla 4 maç daha yapıyorsun, ceyrek finalde yine ayni gruptaki takimlarla eşleşiyorsun. neresinden bakarsanız sacma.

  • covid19asi.saglik.gov.tr

    tanıdığım bildigim neredeyse tum sağlıkçılar aşılandı. kars'ın küçücük bir ilçesinde hastanede bile aşı var ve uygulandi bu sabah itibariyle. 100bin az bile olabilir.

  • 17 ekim 2020 karabağ tb2 fırtınası

    hep boyle siha görüntüleri geliyordu ama hepsinde ekipman, silah, cephane imhasi oluyordu. bu seferki çok başka. sivillere saldırmanın karşılığı bu.

  • bjk'nin bayern'i 6-0 yenmesi halinde yapılacaklar

    playstation'i kapatıp uyumak.
    yazmayı unutmuşum adettendir: afyon belediye yüntaş spor

    edit2: bu saçma entryinin bu kadar tutmasını beklemiyordum. eski bir espri vardı "fenerbahçe uefa kupasını alınca napar? playstation'ı kapatıp yatar" diye oradan araklama sayılır.

    bu arada destek olmak için linkteki sayfayı takip edebilirsiniz

  • facebook canlı yayınında adam öldürmek

    donald trump döneminde gerçekleşmiştir.

  • ekşi itiraf

    geçenlerde bizim peder aradı, "şöyle güzel temiz bir otel bak, annenle yeğenini* alıp tatile gidelim" dedi. bu arada kendisi 54 yaşında hayatında hiç 5 yıldızlı otele gidememiş bir emekli memur*. neyse efendim ben 1-2 gün bakındım sonra alanya'da tripadvisor puanı yüksek, kaydıraklı havuzlu, her şey dahil bir otel buldum. fiyatı da gayet cazipti, aradım pederi dedim "falanca otel bi bak bakalım." yarım saat sonra geri aradı ama sesi nasıl heyecanlı geliyor, "tamam, annenle burayı beğendik hemen rezervasyonu yap, kart bilgilerimi vereyim" dedi. neyse girdik bilgileri al butonuna bastık. 3d secure çıktı. "baba telefonuna bi mesaj gelecek onu söyle de alışveriş tamamlansın" dedim. sesindeki heyecan iki katına çıktı mutfaktaki anneme falan seslendi telefonumu gördün mü diye bende bozmak istemediğim için baba kulağında ya diyemedim. 10-15 saniye evin içinde telefon aradı. sonunda annem söyledi elinde işte diye. haliyle gülüşmeler falan yaşandı sonra bana dönüp "kapat ben mesajı okuyup geri seni arayım" diye kapattı telefonu.