razorhead3
profili

  • eşine tecavüzden on yıl ceza alan koca

    eşin dahi olsa kimseyle isteği dışında cinsel ilişkiye giremezsin. aynı evde oturuyor olması filan farketmez. istemiyorsa, zorla yapamazsın.
    evlilik cüzdanı, kişiye verilen bir " artık bu kadını/erkeği istediğin gibi, istediğin zaman, sorgusuz sualsiz sikebilirsin. rahat ol" ehliyeti değil.

    bu habere göre iki tarafın ifadeleri 180 derece farklı. somut kanıt var mı, onu anlayamadım. ifadeler dışında, bir tanığın söyledikleri yazılmış. onun dışında bir bilgi yok.
    somut kanıt olması lazım. eğer varsa, yukarıdaki prensip geçerli.

  • avrupa'nın sadece masallarda güzel olduğu gerçeği

    yaklaşık bir aydır alman bir kızla chat yapıyorum. kız sürekli bahçelerde parklarda fotoğraf çekip gönderiyor ve ankara nasıl bir yer diye soruyor bana.

    buralar boyuna avm dedim. peki hava güzel olduğunda ne yapıyorsunuz diye sordu. kıza diyemedim birkaç tane park var; ama çime yayılsan zabıta kovalar, ele ele tutuşup yürümek istesen hop aile var derler diye.

    kız şapkacı. el yapımı şapka yapıyor yani. kızın mesleği bu. gayet de iyi para kazanıyor. masal değil gerçek, yıl 2016.

    he gri, he soğuk, he.

    ayrıca yurtdışında 4-5 yıl yaşayıp memlekete dönen ortalama insanın gülmeyi unutması yaklaşık 3-4 ay alır, ve avrupa insanının insancıl ve nazik soğukluğunu, yurdum insanının riyakar ve kaba samimiyetine her koşulda tercih ederim.

  • 18 ocak 2016 kılıçdaroğlu'na soruşturma açılması

    (bkz: diktatör olsam diktatör diyemezdiniz)