hipersensitif5
profili

  • vitor pereira

    fenerbahçe’nin mevcut sorunları arasında son sırada bile olmayan biri. günah keçisi istiyorsanız başka.

    not: realist fenerbahçeli.

  • oğuzhan özyakup

    zamanında melo'yu attırdığı gibi bugün de van persie'yi attırmaya çalıştı, van persie de o iş öyle olmaz orospu çocuğu dedi, çıkardı masaya koydu. mevzu bundan ibaret.

  • aykut kocaman

    "açılın ben orhan pamuk okudum ve kel alaka benzetmeler yapmak istiyorum" diyen suserların uyduruk analizlerine maruz kalan kişi.

  • arda turan vs sinem kobal

    arda şu sıra kötü oynayan bir uluslararası futbolcudur. sinem ise her zaman berbat bir oyuncu olan biridir ve kendisinden iyi ama yine yerel bir oyuncuyla evlidir. mevzu başarıysa yani.
    öte yandan... her ne olursa olsun bir insanın özürlü bir evlat sahibi olmasına çığlık çığlığa sevinerek hem o insanın hak ettiği bir bedeli ödediğini ima eden hem de o özürlü yavrucağa "ceza" muamelesi yapan ise kezban değildir, niye kezban olsun, ağır kahpedir.

  • marmara üniversitesi ülkücüleri

    sizi ananız babanız bin bir emekle büyütecek edecek, üniversiteye gideceksiniz, sonra da duvarlara "kan dökmesini bilen hükmeder marmara'ya" yazacaksınız. itlik köpeklik arzularınızı siktirin gidin call of duty filan oynayarak bastırın. savaşmak istiyorsanız da cepheye gidin. ilim irfan edinmek isteyen başkalarının hakkını yemeyin. bu memleket kolay kurulmadı, kolay yıkılmaz. emanet sağlamdır. sizin gibi şehir eşkiyası it köpek değil ilim irfan ayakta tutacaktır bu memleketi.