timbir5
profili

  • tarkan

    sene 2022. bu adamın ilk çıkış yılı 1992. 30 sene olmuş, az uz değil bak 30. 30 yıldır istisnasız her yeni şarkısı çıkacağında insanları ekran başında bekleten biri. sadece fan kitlesini değil herkesi bekletiyor, çünkü herkes hayranı zaten. aradan geçmiş 30 yıl, değişen ne?

    günlerdir herkes delirmiş gibi bunu bekliyor. şarkı çıkacak diye 3 gündür twitter'da trend listesinden aşağı inmedi tarkan ismi. şu an twitter'da türkiye gündemine bakın. her tag tarkan'la ilgili neredeyse. twitter'da klibin bir kısmını paylaştığı videosu 3.7 milyon izlenmiş 140 bin fav almış 3 saatte. itunes'u şunu bunu saymıyorum zaten 1 numaradan giriş yaptı oralara. şarkıcısı, oyuncusu, siyasetçisi, gazetecisi, yazarı, fenomeni, ergeni, yaşlısı herkes bu adamı konuşuyor şu an. youtube izlenme rakamları kitlendi yarına kadar kendine gelemez ama like sayısı 160 bin daha şimdiden, 2 saatte kaç milyon izlenmiş olması lazım bu kadar like alması için onu bilemiyorum ama az olmadığı belli. ekşi sözlük'te 1.4 bin entry girilmiş sadece şarkının başlığına. 30 yıllık bir şarkıcının yayınladığı tek bir şarkıyla yaptığı şeye bak. gel gör ki ekşicinin biri de gelmiş diyor ki tarkan maalesef bitmiş. kardeşim bu adamın bitmiş hali buysa diğerleri daha hiç başlayamamış.

  • tarkan'ın zeytinliği mi varmış

    tam hali "tarkan'ın zeytinliği mi varmış, ne yapacakmış zeytinlikleri? tarkan'ın şarkılarını seviyoruz, şarkılarını söylesin." şeklinde olan bilim sanayi ve teknoloji bakanı faruk özlü'nün özlü bir sözü.

    https://twitter.com/…rkan/status/869489063056867332

    dünkü zeytinlikleri de kapsayan sanayi komisyonunda milletvekilleri tarkan'ın tweetini okuyarak düzenlemeye onun da karşı çıktığını belirtmesi üzerine bakanın vermiş olduğu cevap bu. ben bir yorum yapamayacağım, yani daha fazla yorum yapamayacağım.

    kaynak: http://www.sozcu.com.tr/…dan-tarkana-cevap-1876964/

    hes'lere karşı çıkan, hasankeyf için konserler veren tarkan'ın 2010'da yine sular altında kalacak olan antik kent allianoi ile ilgili halkı bilinçlendirmeye çalışmaları sırasında dönemin çevre ve orman bakanı veysel eroğlu'nun "tarkan her şeye burnunu sokmasın, biz şarkı söylüyor muyuz? şarkısını söylesin." açıklaması aklıma geldi nedense.

    zaman değişiyor, bakanlar değişiyor ama zihniyet asla değişmiyor.

    bu da tarkan'dan bakana gelsin. https://www.youtube.com/watch?v=0kcx7w6jnbu

  • tarkan

    yıl olmuş 2016 hala bu adamın gündeme gelmeye çalıştığını, parasının bittiğini bakın bu çok komik resmen parasının bittiğini düşünenlerin olduğunu göstermiştir.

    gündemle işi olan adam 6 sene ara mı verir? yoksa daha 2 ay önceki konserden 1 milyon dolar alan adamın parası mı biter?

    ulan siz hiç hayal kurmuyor musunuz anlamıyorum hiç mi hayalleriniz yok? bu albüm bu adamın yıllardır hayalini kurduğu bir şey, 10 yıldır var olan bir proje. "sanat müziği benim asıl işim ama sahnede fazla hiperaktif olduğum için hoş durmuyordu popa yöneldim ben de" diyen bir adam. bırakın bi hayalini gerçekleştirmiş adam bi siktirin gidin artık be. reklamda oynar parası bitti heralde, albüm çıkarır parası bitti heralde. ulan adamın sırf 90'larda kazandığı para senin sülalene yeter.

    asıllarından dinlemek mümkün diyenler var ayrıca. aslı değil asılları diyerek düşüyosunuz tongaya zaten. demek ki bu eserler birden fazla kez söylenmiş ki asılları diyorsunuz. e be kardeşim o kadar kişi söylemiş de tarkan söyleyince mi batıyor? yıllardır "tsm albümü yaaaap" diye yırtınanlar için ve hayalleri için alın bir de benden dinleyin diye yapmış adam.

    michael jackson biraz şunu derleyeyim biraz bunun best of albümünü yapayım diyince "ooo kral" ama tarkan bişeyler yapınca parası bitmiş. hı tamam.

  • o ses türkiye

    çok pis çakallıkların döndüğü program.

    acun'u biraz çözdüysem emre ve busegül ikisi birlikte tur atlayacaklar.

  • ulus'ta aylık 40.000 dolara kiralık villa

    bazen dünyanın en gereksiz beynine sahip olduğumu düşünüyorum. çünkü bu evin 10 yıl önce sadece birkaç bölümünü izlediğim haziran gecesi'ndeki ev olduğunu ilk görüşte hatırladım. neden yani neden?