utopic6
profili

  • dolar 3.25 oldu mutlu musunuz akpliler

    türkiye'ye milyar dolarlık sarayı, o sarayın aylık milyon liralık elektrik sarfiyatını, 4000 personel, 2000 araba masrafını, ülkeye giren sıcak parayı inşaat sektörüne gömmesini, vergisini zamanında ödeyeni cezalandırıp, vergi kaçırana 3 yılda bir af çıkarmayı, alkollü kullandığı arabayla devletin polisine çarpıp öldürenleri tahliye ettirmesini, kadın cinayetlerini, katillerin salınmasını, hukuksuzluğu hep dış mihraklar yaptığı için büyük düşünmekte ve büyük resmi görmekte fayda var.
    demokratik sistemde yönetenleri sınırlayacak tek şey elindeki oy hakkın, sen de ekonomiyi batırsa da, güven içinde yaşama hakkının ırzına geçse de, bu hakkını böyle takım tutar gibi kullanırsan başna gelen her şey müstehak. dolar 3,5 olsa ne olur 5 olsa ne olur.

  • fikret orman

    kiraladığı oyuncunun kiralama süresi bitip döndüğü kulübünden başka bir kulübe transferinden para kazanabilen akıllı başkan. transferinde faksı yetiştiremeyip adama 6 ay para verip sonrasında oyuncudan siktiri yiyen ve 1 maç bile oynamadan geri dönebilecek şekilde sözleşme yapan başkanlara sahip bazı geri zekalılar durumu idrak edemiyor diye yazılı olarak anlatmak gerekiyor.

  • gülerek ben seks yapmayı bilmem ki diyen kadın

    gülerek sizi kekliyordur.

    anlamı: senin güttüğün koyun kadar ben çoban siktimdir

  • 27 haziran 2016 ingiltere izlanda maçı

    bizim milyarlık eşeklerin 5 maçta aldığı primi futbol tarihleri boyunca alamayacak gerçek futbolcuların, futbol tarihimiz boyunca ingiltere'ye attığımız gol sayısını 18 dakikada aştığı maçtır.

  • 2016 turizm krizi

    burada "kriz var diye fiyatları ucuzlatmak yerine, zararın gelecek olan yerli turistlerden çıkarılacağı" bas bas bağırılıyor ancak buna rağmen insanlar fiyat aynı diye dert yanıyor. gerçekten çok değişik insan yapısına sahibiz.

    milyon kere yazılmış aynı fiyata ege denizinin karşısında daha konforlu, daha insani tatil yapabilirsiniz diye ama hala "yok ben illa güneye gideyim, esnafın yerli turist için özel olarak hazırladığı yağlı kazığı ve "işine gelirse..." muamelesini tadayım" diyenler var. iyi tatiller hepinize.

    bu arada şu kupon koduyla rezervasyon yaparsanız %50 indirim uygulanıyormuş: svihs

  • 4 ocak 2016 pfdk'nın beşiktaş'a verdiği ceza

    "passolig gelince saha kapatma olmayacak, bireysel cezalandırma olacak" savunması yapan andavalların yeni ceza yöntemine konu olan ceza. "saha kapatmıyoruz, seyircileri içeri almıyoruz." çok mantıklı cidden evet. beyninizi bloke edeyim sizin.

    edit: idrak edemeyenler var heralde mesajlar geliyor, evet saha kapanmamış o maçtaki seyirciler 1 maçlığına alınmayacaklarmış. o zaman nerede kaldı cezanın bireyselliği?