heifer2
profili

  • kadir mısıroğlu

    benimde az evvel izlediğim bir videosunda özetle şöyle diyor;

    "arapların bizi birinci dünya savaşında sattığı iddiası bir yalandır. mustafa kemal 24 nisan 1920'de meclis gizli oturumunda bunu bizzat kendi söylemiştir. konuşmasında fransız mandasındaki suriye emiri ebu faysal'ın (ingilizlerle işbirliği yapan mekke emiri şerif hüseyinin oğlu), bizimle bir olun fransızlarla savaşalım ve yine osmanlıya bağlı kalalım dediğini kendininde bunu reddettiğini söylemiştir. hain adam ortak olalım der mi?."

    devamında..

    "arapların bizi sattığı yalanı, ümmetçilik fikri işlemiyor demek için inkılaplar öncesinde ortaya atılmış bir yalandır ve bundan önce hiç bir yerde telaffuz edilmemiştir." diyor.

    bahsettiği meclis zabtını da bir kitabına koyduğunu ve meseleyi orda uzun uzun anlattığını söylüyor.

    bahsettiği meclis zaptı şu

    fakat daha zaptın giriş kısmında bakın ne diyor.

    "suriye halkı ve ırak halkı yani arabistan, 1914 tarihinden evvel ayni hudut dahilinde bulunduğumuz zamanlarda cümlemizce malûmdur, devleti osmaniyenin bir uzvu, bir rüknü olmaktan fevkalâde müşteki ve müstakil olmak gayesini takip ediyorlardı. buna karşı çalıştılar, fakat neticeyi istihsal edebilmek için kendi kuvvetlerine (istinadın) gayri kâfi olduğunu gördüler ve maatteessüf hepimizi birden imhaya tevessül eden düşmanlarla teşriki mesai ettiler."

    kitabına koyacak kadar incelediğin bu metinde açık açık osmanlının bir parçası olan bu halklar ayrı bir devlet olmak istediler ve düşmanla ortaklık kurdular derken, bu uyduruldu diyorsan yalan söylüyorsun demektir.

  • sinüzit için önleyici ve yardımcı tedaviler

    (bkz: bir tedavi olarak eylemsizlik)