noiseoz4
profili

  • 12 temmuz 2017 kadıköy thales yemekte kıl rezaleti

    "dışarıda yemek yiyorsan kıldan etkilenmeyeceksin arkadaşım" diye bir şey gördüm aralarda. otel sahibiymiş bu.
    bunu diyen "kendi evinde kalmıyorsan, pis çarşafa razı olacaksın", " kendi tuvaletinde sıçmıyorsan, yeri gelince tıkalı klozete sıçacaksın" da der.
    sırf senin oteline denk gelmemek için, çeşmeye gitmem ben be.

  • kalbi kırılmış bir kadının yapabilecekleri

    benim yapabildiklerim; günlerce ölürcesine ağlamak, stalk, uyuyamamak, stalk, çok yemek, stalk, hiç yememek, stalk, panik atağa hoşgeldin demek, stalk, eve kapanmak, stalk, aşk acısı içeren neredeyse bütün şarkıları dinlemek, stalk, candy crush, stalk, sigarayı üçer beşer içmek ve sonunda astım olmaktı. aklıma gelenler bunlar, kafam yerinde değilken daha bir ton şey yapmış ya da yapamamış olabilirim.
    kendime gelme evrem 3-4 ay sürmüştü. ondan sonra da bir süre sadece olanları unutmaya ve bir şekilde yaşamaya çalışmakla geçti. yani öyle intikam alacak, pişman edecek, oyunlar yapacak halim kalmamıştı. yataktan zor kalkıyordum ben be.

    kalbi kırıldıktan sonra "adamı yaşadığına pişman edecek" gücü kendinde bulan kadına da helal olsun derim ne diyeyim. benim yerime de yap abla.

  • gecenin kraliçesi

    meryem tükenmiş'i; görenin dibinin düştüğü, elften hallice bir kız gibi anlatmak istemişsiniz herhalde, ben o ilk sahneden onu anladım.
    bunun için azıcık uğraşsaydınız da, biz de inansaydık be canım ya. en azından o saçı başı düzeltseydiniz, yamuk yumuk kahküller, peruktan hallice bir saçı var kızın yahu. "açilislar yipratmis" herhalde yazık :( hadi meryemciğiniz hürrem kızılından sıkılmış onu biliyoruz ama kuaförlerin "orealsız bu kadar oluyor bebişim ya" rengini nerden buldunuz.
    aaa sümbül ağa...

  • big brother türkiye

    kız arkadaşını bilmem kaç milyonun önünde alenen aldatan bir herifin, elendikten sonra "iyilik kazancak ihi ihi "dediği yarışma. lan bi yürü git