skullmehnet2
profili

  • deprem toplantısına imamoğlu'nun çağırılmaması

    adamlar deprem gibi bir konuda bile böyle şerefsizlik yapabiliyor. artık şaşırmadığımı düşünüyordum. şaşırdım. yazık.

    edit:

    ne kadar doğrudur bilmiyorum;

    mesaj kutumu dolduran aktroller sayesinde* imamoğlu'nun çağrılmadığını değil, gitmediğini öğrendim. kendisinin neden gitmediğini bilmiyorum, belki daha önemli bir programı vardı. deprem'den daha önemli bir konu var mıdır bilmiyorum orası ayrı.

    şunu belirtmem gerekiyor: aktroll olmadığımdan dolayı rahatlıkla göte göt diyebilecek bir insanım.

    istanbul'un tamamını ilgilendiren bir konu için deprem ile alakalı bir toplantıya bizzat gitmeyip, başka insanları göndermek böylesine önemli bir konunun savsaklandığı, tıpkı akp döneminde olduğu gibi umursanmadığı anlamına gelir. bu tarz sorumsuzluklar görmek isteseydik, imamoğlu yerine binali'yi seçerdik.

    diğer bir yandan, imamoğlu'nun bu konuyu savsakladığını da düşünmüyorum. teke tek deprem özel yayınını izleyenler, imamoğlu'nun elinden geleni yapacağını zaten görmüştür. akp'nin istanbul döneminde, istanbul'un afete ne kadar hazır olduğunu 26 eylül 2019 istanbul depreminde zaten öğrenmiş olduk.

    ekrem imamoğlu, henüz o kadar uzun süreli bir başkan değil. uzun süreli bir başkan olmaması, depremi birinci öncelik yapmayacağı anlamına gelmiyor tabii ki.

    bütün bunları geçersek, haberin yalan olduğu ortaya çıkmış olsa bile, kaç yıllık akp istanbul başkanlığının bizde yarattığı olguyu görmüş olduk. akp'nin bu tarz şeyler yapabileceğini ve yapıyor olduğunun farkında olan insanlarız.

    eyyorlamam bu kadar. kuduran aktroll'ler içinse biraz kendilerini sorgulaması gerektiğini düşünüyorum. kendilerini bir anlığına zeki sanmış olabilirler :)

  • internetten film indirip kaçak elektriğe kızmak

    kaçak windows kullanmakla başlar. doguda kacak elektrigin parasi bizden cikarken internetten indirdigimiz filmin parasi sizden cikmiyor. haksiz onerme.