sp 154
profili

  • vücut geliştirme

    vladimir putin'in haftanın her günü yapıp üzerine yüzdüğü aktivite. demek ki vladimir putin de boş adam. çünkü sivilceli, obez, günde 5 posta 31 çeken ekşi sözlük yazarı mühendis cankut öyle söyledi. teşekkürler kastamonulu cankut. iyi ki varsın.

    edit: (bkz: #84957364) numaralı girdide bu sporu yapanların boş adam olduğu belirtilmiş. hemen bakıyoruz. girdi sahibinin 141 girdisinin 62'si (%44) ilişkilerle ilgili, 48'i (%34) anket başlıklarına cevap girdileri, 20'si ise (%14) ekşi sözlük denen sikindirik siteyle ilgili girdiler. adamın girdilerinin %92'si çöp konularla ilgili kısaca. kalkmış akıllı adam işi değil diyor. senden mi öğreneceğiz akıllı adam işini? hadi babacım hadi, türk kızı başlıklarına abanmaya devam. boş yapıp yormayın şu siteyi.

  • enpara.com

    ortadoğu ve kuzey afrika'nın en büyük bankasını kötüleyen salakları açığa vurmuş oluşum. adamların (qnb) 143 milyar dolar aktif büyüklüğü var (solo), moody's ratingleri aa3/p1, fitch ratingleri aa-/f1+ (uzun dönem/kısa dönem). hepsi de yüksek dereceli yatırım yapılabilir seviyede. ama katarlılar, arap ya adamlar dalyarağın teki çıkıp kötüleyecek illa. ulan yunan nbg yüzünden anası sikildi finansbank'ın, qnb satın alınca adamlar rahatladı resmen ama buradaki sığırlara soracaksın sen aslını. araştırmış. yarrağımı araştır sen.

  • robin van persie

    19 yaşındaki pes delisi tipler tarafından hala ısrarla oynatılması gerektiği söylenen tipleme. yaşlı teyzeler gibi sahada dolaşıyor orospu çocuğu, neresini oynatacaksın amına koyduğumun yerinde? bunu bırak oynatmayı antrenmana bile almamak lazım, siktirsin gitsin. krasic bile bunun kadar bitik değildi. senin saçındaki beyazı sikeyim. senin oynayacağın futbolun ta anasını sikeyim. senin ayağındaki kramponun bağcığını sikeyim.

  • nba'de tüm zamanların en iyi ilk beşi

    1-tutku açık
    2-serkan erdoğan
    3-şemsettin baş
    4-cevher özer
    5-asım pars
    şeklinde olan beştir.