leper10
profili

  • 7 mart 2021 beşiktaş'ın şampiyonluğa yaklaşması

    beyler biz bu takımın hangi imkansız ihtimalleri gerçeğe çevirdiğine şahit olacak kadar uzun süredir beşiktaşlıyız. bitime 3 hafta kala 8 puan ile önde olsak bile kendimize en fazla şampi diyebiliriz. burası beşiktaş, burada kanser çok.

  • 300 bin liranın aylık faizinin 3750 lira olması

    300 bin liraya ev alam kiraya verem de yatırım olsun mantığını yerle yeksan eden doğa olayı.

    enpara’nın güncel faiz oranı olan %17,25 ile paranızı vadeli hesaba yatırırsanız bir ay sonunda elde edeceğiniz net getiri aşağı yukarı 3750 tl’ye tekabul etmekte. diğer bir seçenek ise esenyurt’ta 2+1 daire alıp 1000 liraya kiraya vermek olabilir tabii isteyene.

    birazdan buraya “ev durduğu yerde değerleniyo amuğa goyum”cular gelecektir. severiz onları da.

    ekleme: yahu biz de biliyoruz gayrımenkulün vaktiyle iyi bir yatırım olduğunu. 2010 yılında faizler diplerdeyken bir projeden 0,45 oranla kredi kullanıp ev almış biriyim. birkaç sene sonra 2 katı paraya sattım ve iyi bir kazanç sağladım. ben şuan mevcut durumdan bahsediyorum; ortada bir faiz ve balon gerçeği var. kimseye evini sat faize yatır demedik amk. mevcut durum bu. ayrıca 300 bin liram da yok,kendimce bir birikimim var sadece. keşke olsa da dolara çevirip %4 faizle vadeliye yatırsam:)

    bu arada kendi kullandığım sistem olduğu için enpara örneğini vermiştim. yazılanlar ve mesajlar sonrası %19,5’a kadar faiz alanların olduğunu gördüm diğer bankalardan. 3750’yi 4100’lü rakamlara ulaştırmak mümkün.

  • 15 temmuz 2016 kılıçdaroğlu'nun kaçış anı

    video'nun neresinde kimden kaçmış onu anlamadım? iner inmez korumasının silahını alıp çatışacak mıydı onu mu bekliyorsunuz?

    delikanlı gibi inmiş ve çıkmış havalimanından. kimseden kaçtığı falan da yok. bu görüntülerin hemen arkasından, henüz ne olacağı dahi belli değilken darbeye karşı olduğunu da telefon bağlantısı ile açıklayacak kadar da cesurdur ayrıca. kendi aranızda eğlenin ama ekmek çıkmaz size buradan.

  • hugo rodallega

    onu bunu siktir edin de biri yukarıda gs'nin muhtemel 11'ine pogba'nın ismini mi yazmış ben mi yanlış görüyroum amk? birinin takma adı falan değil yani dimi?

    bu aradaga gs'ye giderse 12-13 golü garanti.

    edit: 13 golü kafasıyla atarmış, yani 30'u falan bulur bu mantıkla. asdfjkkfd... lan oğlum bir de bize abartmayı sever derler. lan bu heriflerin başlıkaları çok zevkliymiş niye kimse söylemedi daha önce?

  • beşiktaş taraftarı

    kasımpaşa beşiktaş maçı öncesinde "rıza yatacak yeaa" diyen ne kadar fenerbahçeli varsa konya maçından önce de "aykut yatacak yeaa" diyen o kadar mensubu var. saçmalamaya gerek yok yani, hepimiz böyle konularda aynı bokuz.

  • 14 mart 2016 milat gazetesi manşeti

    ülkede onlarca can teröre kurban gitmiş, ankara'nın göbeğinde 5 ayda üçüncü kez büyük bir terör eylemi gerçekleşmiş ama bu adamların umurunda olan tek şey işte bu;

    günahlarınızı hiçbir abdest temizleyemeyecek.

  • cumhuriyet halk partisi

    hay ebenizin amına kargalar sıçsın e mi! ulan şimdi de mi chp diyorsunuz? bugün de mi bunlar suçlu lan? adam hırsızlığın belgelerini canlı yayında gösterdi memleketin sikinde olmadı, siz daha ne muhalefetinden, ses çıkarmasından bahsediyorsunuz?

  • 9 ocak 2016 gs ksk taraftarları arasındaki kavga

    olm bu karsiyaka`nin olayi ne lan? hayir gercekten bilmedigimden soruyorum. bugun besiktas- buyukcekmece macina gittim,buyukcekmece taraftari mac boyuncs karsiyaka`ya kufur etti. buyukcekmece lan, ne isi olur karsiyaka ile? nabiyonuz olm siz?

  • 2015-2016 sezonu beşiktaş lehine hakem hataları

    adam sosa'nın golünden önceki faul için; "verilen faule de gole de şaşırmadım çünkü bekliyordum" tadından bir şey yazmış. ulan verilen faulun noktası kaleye 25 derece. hadi diyelim ki gerçekten faulun verilmesini bekliyordun, oradan atılacak golü de mi bekliyordun bre yalancı? en son kimin gol attığını gördün amk oradan?

    ağlamayın iki dakika amk.

  • ütüyü ben yaparım sen maç izle diyen kadın