saykodeli8
profili

  • özgür özel'de liderlik vasfı yok

    adam daha yeni geldi durun bakalım 15-20 senede ancak idrak edeceksiniz.

    hakikattır.

  • aaa döndüm ki öpüşüyorlar

    gençler bir avukatla görüşüp şahsa dava açsınlar. uğraşsın biraz. hakaret var, halkı galeyana getirme var, kişinin özgürlüğüne müdahale var. avukat arkadaşlarımız bir ton detay görmüşlerdir. lütfen yardımcı olun çocuklara :)

    kıskançlıktan çatlamış birinin repliği.

    edit: tck 125 diye msjlar gelmiş.

  • enkazdan çıkardığı kızla şov peşinde koşan adam

    can cekisen bir cocugu instagram'da canli yayina alet etmistir.

    yok yapmamistir diyenler var. bizler yani canli yayin vs bilmeyen insanlar pek anlamiyoruz. bilenler soyluyor, telefon ekrani gorunuyor kirmizi logo falan var, arka kamerayi flasi kullanmak icin acmis yayin yapmis.

    bir diger konu da cocuk zaten evinin onunde yatirilip bekletiliyormus. bu sahis yan taraftaki enkazdan bir gonulluymus. cocuga dokunmamasi icin uyarilmasina ragmen almis. video cektigi yer cocugun evinden 100-200 metre ileride.

    ben bu olayda iyi niyet degil art niyet goruyorum. olayin sahitleri bulunmali ve suclular cezalandirilmalidir. ıyi niyet, cocuga dokunmayip o kalin montuyla ustunu ortseydi, o yoldan gecen ambulansin onune kendini atsaydi olurdu. sen cezani cekeceksin aga.

    empati yapmak isteyen ustunu incecik giyinip islatip su saatte disarida 200 metre yurusun. kiriklari, travmalari, ic kanamayi bosverdim. 10 saniyesi boyle olan bir videonun diger kisimlarinda neler oldugunu sahitler anlatmali.

  • 21 eylül 2022 rusya'dan kaçışların başlaması

    aha yarra yedik. ev ve kira fiyatlarını 2-3'e katlayın.

    zararı bize olacak olay.

  • türkiye cumhuriyeti'nin tehdit altında olması

    görünen köyün kılavuz istemeyeceği durum.

    28 temmuz 2021 itibariyle sokaklarda artık türklerle karşılaşamayacak seviyedeyiz. bazı mahalleler, bazı semtler, bazı ilçeler tamamen işgal edilmiş durumda. basında bahsedildiği gibi 3,5 milyon kaçak göçmen yoktur. bu sayı çok çok fazladır, adamların kimlikleri, isimleri bile yok ki net sayıları olsun.

    inanmayanlar, nezih muhitinde yaşayıp pek dolaşmayanlar veya anadolu'nun küçük yerlerinde olanlar birgün istanbul, ankara, izmir veya sahil beldelerini gece-gündüz gezip tabloyu görebilir. kiraların ucuz olduğu mahallelerde türkler bıkmış durumda.

    kaçak göçmenlerin sayısının gerek doğumla gerek yeni kaçak geçişlerle hızla artması sebebiyle türk milletinin önümüzdeki yıllarda azınlık olacağı açıktır. bu kadar yüksek sayıda kışkırtılmaya müsait ve ülkeye aidiyet hissetmeyen vahşi yabancılı bir toplumun, iç ve dış güçlerce rahatlıkla kullanılabileceğini herkes bilir.

    önce iç karışıklığa, ardından zayıflamış ulusun dış müdahaleye açık hale gelmesi vatana ihanettir. seçim bekleyecek zamanımız yoktur. sanayide çalışanmış, çobanmış, ekonomiymiş hiçbirinin önemi yoktur. bu en önemli güvenlik sorununun çok acil yetkililerce bertaraf edilmesi gerekiyor.

  • caner erkin

    ısterse agziyla kus tutsun 150 asist yapsin bu ona teknik direktor dahil herkese giydirebilecegi anlamina gelmez.

    disiplin olmazsa orada civiklik olur.

    zarari faydasindan cok olan oyuncu. ne faydasi var o da tartisilir. defansta tirt, hucumda tirt. ee.

  • yurtdışı merkezli sansürsüz sözlük projesi

    türkiye'den girişi yasaklanacağı için porno siteye girermiş gibi girilecek, çatır çatır yazılacak, adam akıllı webmaster'ın elinden geçecek sourtimes projesi. "güç bende istediğim gibi at koştururumcu" anlayıştan uzak anonim insanların önderlik etmesi gerekiyor.

    niye bu çileyi çekiyorsak.

  • seçimden sonra pkk saldırılarının bitmesi

    çok ilginç bir doğa olayı. sabah sabah internette biraz gezinirken, aziz nesin'den alıntılar paylaşan sarı saçlı bir kadına denk geldim. biraz paylaşımlarına baktım ve terörü lanetleyen açıklamalarından sonra akp'ye verdiği oyun fotoğrafını çektiğini gördüm. şüphesiz ki bu düşünceli kardeşlerimiz pkk saldırılarını bıçak gibi kesmiştir. bir ateist olarak allah onlardan razı olsun diyorum. pkk saldırılarının başlama sebebini de bu idrak yetenekleriyle çözeceklerinden şüphem yok.