ikibucukluk5
profili

  • sedat peker

    akp hükümetleri hem kadro, hem icraat olarak rte başkanlığındaki ibb’nin biraz yontulmuş sürümü. ibb şoförünün yeliz, müdürünün bakan, daire başkanının başbakan olduğu, akbil, ispark gibi yolsuzlukların hacimlenerek başka alanlara/sektörlere yayıldığı, belediye tv’sine çökülerek kurulan kanal 7 taktiği ile özel ve resmi medya kanallarının tümünün ele geçirildiği, bürokrasinin irili ufaklı bütün kemikli kadrolarının badem bıyık bıraktığı, prompterde aka aka artık yazıta dönüşmüş din/beka pompalamalarına maruz kalmış yandaş halkın bile ayrıca açlık, baskı, tehdit ile yıldırıldığı malum ortam.
    20 yıldır bir türlü iktidarı bırakmayan, ne yapılırsa yapılsın gönderilemeyen akp'nin, çarklarının işleyebilmesi için bile isteye açtığı ve kaşıdığı ekonomik/sosyal/psikolojik yaraların acısıyla döndürülen mavralarda ,her derdimize deva niyetine dile getirilen klasikleşmiş bir fantezimiz vardı. fantezinin ana dayanak noktası akp’nin aslında genel başkanının ailesi ve etrafındaki 3-5 kişiden ibaret olduğu varsayımı. geri kalanlar hakkı/ adaleti, helali/haramı gözetmeden, şu veya bu bahane/gerekçeyle ekmeğinin peşinde seyirten tayfa. kısaca, kesinlikle yakalanmamak kaydıyla her gün bu tayfanın vitrinde olan semirmişlerinden birilerinin bacağına sıkarak çekirdek kadroyu yalnızlaştırıyor, tabanının nezdinde akp kurmaylarından daha tehditkar hala geliyorduk.
    peker bunu kansız olarak gerçekleştiriyor. umarım öldürülmez, öldürülürse de şu ana kadar söyledikleriyle bile surda sağlam bir gedik açtı, mukaddes mi mukkaddes.

  • ingilizce bilmeyen akademisyen

    lan adam şiveli şiveli ders anlatıyor, siz ingilizce diyorsunuz.

  • hayır kampanyası başlatabilecek futbolcu

    şuraya yabancı sporcu ismi yazıyor olmamız bile acziyetimizin, yarağı yediğimizin resmidir.

  • rte'nin bu kadar cesur olmasının sebebi

    cahillik.

  • abdullah gül'ün parti kurması

    (bkz: kur joker kur)