hz winston box4
profili

  • giyinmeye çalışırken avizeye yumruk atmak

    öyle görünüyor ki günün birinde yerle yeksan edeceğim bu avizeyi.

  • 13 aralık 2015 turabi imza günü

    şimdi bu adam nedir, ne değildir de imza günü yapılmaktadır? yazar mıdır, şair midir yoksa yönetmen midir? ressam yahut şarkıcı mıdır, nedir? kimdir ki bu adam imza günü düzenlenmektedir?

    bu ülkede nerede medya kuklası şaklaban varsa medya onlara çalışıyor. bilimle uğraşan, aydın insanlar, gazeteciler ya göz ardı ediliyor ya katlediliyor ya da içerideler.

    2 sezonda da yarışma birincisi olabildiğine göre buna oy veren rakamın vahim olduğunu anlamak güç değil. bu da ülkenin genel durumunun ufak bir örneği. yazık.

  • yaran inci sözlük entry'leri

    bugün benim kızla buluştuk kafe falan akşama doğru 6 gibi ayrıldık. eve geldim sitede oturuyoruz bi sitede 4 apartman var. site de oturan çocuklarda bahçe de oynarlar neyse yine veletler oynuyor bi çocukta uzaktan izliyor. önlerinden geçerken sordum çocuğa sen neden oynamıyon diye dedi abi oynatmıyolar. neden dedim topun sahibi çocuk oynamamı istemiyor dedi. gittim çocukların yanına dedim arkadaşınızıda alın oynatın. çocuk çıktı o oynamayı bilmiyor istemiyoz onun oynamasını dedi. neyse döndüm çocuğun yanına. cebimde 12 lira var kızla buluştum bitti para zütürdüm çocuğu bakkalda satılan toplar var ya 10 liralık aldım dedim senin olsun. beyler çocuğu görmeniz lazımdı. yani ilk defa bi işe yaradığım hissine kapıldım. neyse döndük bahçeye yeni top tabi çocukların dikkatini çekti geldiler bunun yanına oynayalım falan. diğer çocuğun yanında da kimse kalmadı bende merak ediyorum bizim ki ne yapacak. gitti gel sende oyna dedi.

    mutlu oldum be beyler. uzun zamandır olmadığım kadar.

    -

    kalp yarmıştır.

  • 16 kasım 2015 istanbul depremi

    deprem eski sevgilinizi arayıp "iyi misin?" diye sorabileceğiniz şiddetteydi.

    herkese iyi şanslar arkadaşlar.