sarhosun biri9
profili

  • 31 ağustos 2020 fenerbahçe antalyaspor maçı

    sanirim 6 yil sonra ilk defa sol kanattan muz orta acildi. kadikoy'de duygusal anlar yasaniyor.

    (bkz: caner erkin)

  • fenerbahçe'den 3 puan silinmesi

    transfer sezonu kapandıktan sonra belirlenmiş olan harcama limitine uymadı diye bir kulübe ceza vermek, hukuken mümkün değil. verilirse de tahkimden döner.

  • ersun yanal

    nisan ayında şampiyon yapmasına rağmen kovulduğu fenerbahçe’den tazminat istemeden ayrılmıştır. bir dünya transfer yapıp küme düşme potasına soktuğu trabzon’dan ise parasını son kuruşuna kadar alarak ayrılmıştır.

    lakin aradaki bu farkı görüp idrak edemeyen çomarların diline düşmüştür.

  • marco fabian

    üç metre yanındaki adama sorunsuz bir şekilde pas verebiliyorsa takımın yetenek ortalamasını ciddi anlamda artıracaktır. transfer beğenmeyen arkadaşlar bizim takımın mevcut seviyesinin yeteri kadar farkında değil zannedersem.

  • jose fernando viana de santana

    kısıtlı yeteneklerine rağmen terinin son damlasına kadar mücadele eden iyi bir savaşçıydı. alex ile birlikte oynama şansı olsa çok başka işler yapabilirdi bence.

    yolu açık olsun, darısı aatıf’ın, dirar’ın, hasan ali’nin, mehmet topal’ın ve tabii ki aykut kocaman’ın başına.

  • aykut kocaman

    “kadro çok vasattı ama hoca çok başarılı oldu, bu kadroyu bile 2. yaptı” diyenlere iki kelam edelim.

    aragones döneminde yokluktan gökhan gönül stoper oynadı, daum döneminde yokluktan deniz barış sağ açık oynadı da ben bir defa bile kadro çok dar ama hoca başarılı diye bir yorum görmedim.

    zico; önder turacı, maldonado, vederson, uğur boral gibi isimlerden oluşan kadrosuyla çıktığı şampiyonlar ligi çeyrek final maçında kadıköy’ü chelsea’ye dar etti de ben bir defa bile hoca bu kötü takımla neler yaptı diye bir yorum okumadım.

    ersun yanal, bir önceki yıl gs’den 10 puan fark yiyen takımı alıp doğru dürüst takviye bile yapmadan nisan ayında şampiyon oldu da ben bir kez bile hoca bu vasat takımı nisanda şampiyon yaptı diye bir haber görmedim.

    nasıl bir güçmüş ki hem yazılı, hem görsel, hem de sosyal medyada aykut hoca başarılı algısını yerleştirmek için ellerinden geleni yaptılar, yapıyorlar. ben de bu algıyı yemeyen bir fenerbahçeli olarak kombine almak için kendisinin gitmesini bekliyorum.

  • dick advocaat

    kendisini seviyor ve sayiyoruz lakin kulubede stoch ve volkan sen otururken anadolu takimi topcusu aatif'ta israr etmesine mana veremiyoruz.

  • fenerbahçe

    büyük başkan aziz yıldırım tarafından sezon başında yapılan dahiyane kadro mühendisliğinin başarılı bir şekilde sahaya yansıması için şu formasyonla sahaya çıkması gereken takım.

  • abdoulaye ba

    biz ona kjaer'in yanina ikinci stoper ol dedik o gitti uche oldu. her mac bugunku gibi oynarsa efsane olur.