dumurzade6
profili

  • 2020 ingiltere gp

    yarış o kadar sıkıcı ki lastikler bile sıkıntıdan patladı.

  • istanbul havalimanı

    eksik bir konuyu hatırlatmak istediğim havalimanıdır. yukarıda yazılmış taksi süreleri, yinelemeyeceğim. lakin eksik kısımları da belirtmek gerekir. jfk'da taksi sürelerini uzun olmasının sebebi taksi yollarının uzun olmasından ziyade taksi yolundaki trafiğin fazla olmasından kaynaklanıyor. bu şekilde bir okuma yapılır ise 3. havalimanı olarak açılan ama bir anda rant ve sırf atatürk isminin silinmesi uğruna 2. havalimanı durumuna gelen iga, dünyanın en uzun taksi süresine sahip havalimanı ünvanını en az 20 sene hiç bir alana kaptırmaz.

    yine yukarıda belirtmiş bir arkadaşımız. atatürk havalimanı'ndaki 2018 yılına ait 9.6 dakikalık ortalamayı. o sene kış operasyonları zorlu geçmişti. kaldı ki 2018'in ilk 6 ayında rekor kırılmıştı ve 32 milyon 558 bin 271 yolcu sayısına ulaşmıştı. yine rekor olarak 68,1 milyon yolcu sayısı ile yılı kapatmış, dünyada 5. sıradaydı. sınırlı slot sayısına rağmen 9.6 dakikalık ortalama mükemmel bir ortalamaydı. iga'da yeni bir çok havayolu slot bulmasına rağmen atatürk havalimanı'ndaki yolcu sayısına ulaşılamadı. böyle giderse ulaşılmaz da.

    başlıkta daha önce yazdım, okumayanlar için ekleyeyim tekrar.

    atatürk havalimanı'na yapılacak olası revizyon ve maliyeti ile ilgili entry için (bkz: #88885131)

    istanbul havalimanı taksi süreleri ve konum ile ilgili entry için (bkz: #93207880)

    koşulsuz şartsız itaat edenler anlamayacaktır yine ama söyleyelim. şu proje şu şartlarda ülkeye yarar sağlayacağına topyekün zarar verir. veriyor da.

    not: taksi sırasında bekleyen ile taksi yolunda haraket süreleri aynı olan iki uçak aynı yakıtı tüketmez.

  • efsanevi breaking bad replikleri

    "iyi seyirler yo!"

    taşkano

  • 16 ocak 2017 golden state cleveland maçı

    ikinci periyordun bitmesine saliseler kala curry'nin bizim evin salonundan attığı basket ile devre arasına 78-49 golden state üstünlüğü ile girilmiştir.

  • plüton'da mavi gökyüzü ve donmuş su bulunması

    doğalgazda bulunursa değmeyin keyfimize.

    (bkz: türkiye doğalgazı çok farklı yerlerden alabilir)

    zorunlu edit: aramızda doktoralarını yaparken mars'ta bulunan tuzlu suyun varlığını ve tuzlu suyun içeriğinde bulunan mg[clo4]2*, mg[clo3]2* ve naclo4* bileşenlerini 5 sene önce dile getiren dehaların zoruna gitmiş entry'im. bunca yıl ülkemize yaptıkları bilimsel katkı ve kazançlar için kendilerine teşekkürü borç biliriz sayın amına koduklarım. kusuruma bakmayın lütfen. amacım ülkemizi yönetenlerin söylemlerine dikkat çekmek, mizahla ironinin dibine vurmaktı. konu çözüldüğüne göre şimdi o deney tüpü ile yarım kalan mastürbasyonuna devam edebilirsiniz. öperim...

  • sırrı çözülemeyen fotoğraf

    sırrı ayrıntıda gizlidir.

    http://i.hizliresim.com/pbyz18.jpg