medvedev4
profili

  • devlet bahçeli

    ''ekrem imamoğlu terörist demirtaş'a methiyeler düzmekte, ermenisinden yahudisine ne var ne yok selam göndermektedir.''

    ermeni veya musevi olmak suç mudur? selam vermek suç mudur? benim ülkemde türkler kadar ermeniler de rahat etmeli. etnisite farkı koymak size yakışıyor mu?

    hep osmanlı'dan örnek veriyorsunuz. o zaman ben söyliyeyim; fatih istanbul'u alınca azınlık grupları haraca mı bağladı? onlara hakaret mi etti? ''sen ermenisin'' veya ''sen musevisin'' mi dedi? mallarına mı çöktü ?

    yaptığınız, söyledikleriniz çok ayıp. ayıp ediyorsunuz. bunu yapmayın.

    edit: bir çok mesaj aldım. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. birini anlamak için acısını anlamak gerekir. ermeni veya musevi olmama gerek yok onları anlamam için.

    haraç ve cizye vergisine değinmişssiniz. evet haklısınız böyle bir şey olabilir. ama benim bildiğim fatih'in bütün hocaları alevi. molla gürani, molla hüsrev, akşemsettin.. bu tarz bir öğreti ile donatılmadıklarını biliyorum. böyle hatırlıyorum.. (yağma-yağmalama-haraç)

    fatih sonrası istanbul yönetiminde olmuş olabilir. her neyse.. hiçbir şey bir insanın kazanılmışına el uzatma hakkı vermez. veya kimse kimseden etnisite açısından üstünden olamaz. veya bunu kim yaparsa yapsın haklı olamaz.

    çünkü ''cahil baban dahi olsa düşmanındır.'' hz.muhammed

  • ab ile zaten sıkı fıkı değildik

    http://t24.com.tr/…ararinin-hicbir-onemi-yok,372798

    başbakan binali yıldırım'ın ap'nin kararından sonra verdiği ilk demeç

    dolar - 3.44

    (bkz: kaptan gemi yalama oldu)

  • 16 eylül 2016 izmirde kadına şiddet rezaleti

    bence kadınlar uzakdoğu sporlarından birini öğrenmeli. erkekler de devlet tarafından toplu seminerlere alınmalı. seminerlerin konusu ''insan insana nasıl davranmalı'' olmalı.

    böylece bu tarz olaylar minimuma indirgenebilir.

  • stephen hawking'den dünyanın sonu açıklaması

    -putin var sıkıntı yok