valdamir5
profili

  • dhkp-c

    deprem için protesto mu var? kullanışlı mallarımızı gönderin. anında halkımızın gerçek dertlerini unutturacak bir şey yaparlar.

    atatürk resmi takmayan şeyh kölesine gerekeni yapan atatürkçü teğmenlerimiz ordudan ihraç edildi. sorun yok göndeririz sol bir örgüt hemen konuyu değiştirirler.

    vatansız, terörist, çok kullanışlı maşa oluşumu.

  • kanser hastasına 1 yıl sonraya randevu verilmesi

    sıranın önünde gazze'den uçak uçak taşıdığımız kanser hastaları vardır. kendi vatanımızda başkalarının sırasını bekliyoruz.

  • şehit ailesinin çadırda kalması

    aç gözünü türk milleti. evladın şehit, varlıkların arap, işçin köle, emeğin hiç oldu.

  • ümit özdağ'ın şeyh sait bulvarı'na dava açması

    en azından birileri gerçek bir şeyler yapıyor. yerel-genel fark etmez. zaferden şaşmayın.

  • türk değil türkiyeliyim

    hayatımda gördüğüm en salakça şey muhtemelen "türkiyeliyim" lafıdır. tam bir embesil turnusolu. bu lafı söyleyen kişi muhtemelen sokaktan, hayattan kopuktur. tsk, türk, atatürk, cumhuriyet gibi şeylere içten içte veya açıktan düşmanlık besler. ülkeye demografik işgal için doldurulan milyonlarca yükün burada kalması için de her şeyi yapar bu tipler. hem de bunu iğrenç şekilde insaniyet maskesi takarak yaparlar. türk ve cumhuriyeti zarar görsün de geri kalan mühim değil. tam bir "ben buradayım!" lafıdır bu türkiyelilik.
    tarihimizde de denenen osmanlı olmak, türk demeyelim de müslüman diyelim gibi işe yaramayan bir saçmalık. hükümetin türklüğü baskılama politikaları, chp'nin şirin gözükmek için türk diyememesi, dünyada yükselen milliyetsizlik propagandası, hdp tarzı türk alerjisi olan partilerin reklamının yapılması sonucunda tekrar ortaya çıkan bir başka laf.

    türküz arkadaşlar. sen olmayabilirsin bu bence bir sorun değil ama türk dendiğinde türkiyeliyim diye düzeltiyorsan senin türk'e bir alerjin vardır. git tedavi ol. sizden kaç tane olursa olsun laik, demokratik, ulus devlet türkiye cumhuriyetini savunacağız. bu ülkeye vatandaşlık bağıyla bağlı olan herkes türktür.

    edit: (bkz: sapkınlığın mesajla itirafı) unutulmadı.