failili5
profili

  • erkeklerin eski sevgiliyi daha zor unutması

    ne elakası var yahu
    eski sevgililerimizi sürekli özlemişiz gibi bir durum lanse edilmemeli.

  • sahibinden com'daki geniş açı ev ilanı

    bir de ilana masrafsız yazmış. zaten ev kıç kadar tüm evi boyatsan 50 lira tutar.

  • yaran olaylar

    takı merasimi esnasında damadın, kendisini tebrik eden arkadaşına; "sağ ol kardeşim! daha iyisi senin olsun." demesi.

    üstelik bunu kameraların tüm netliğiyle kaydetmiş olması ve kız tarafı, erkek tarafı hep beraber düğün kasetini izlerken gelinin babasının içinden geçirdiğini yanlışlıkla dile getirerek "araba almış sanki pezevenk! demesi.

    işte o an; damadın rezillik rekorunu, kayın pederin egale ettiği andır.

  • donanımhaber ölücüleri

    bu adamların sanal alemdeki yaratıcılıklarını hep okuyoruz da gerçek hayatta ete kana bürünmüş birisiyle karşılaşınca insan bir garip oluyor.

    departman storelardan biri * ikinci aldığınız ürün %50 indirimli diye kampanya yapmış.

    ben de hediye olarak gömlek alacaktım gittim seçtim, beğendim ihtiyacım olan başka bir şey olmayınca bir de hediye alınca deneme kabini filan uğraşmadan doğrudan kasaya gittim.

    buraya kadar bence her şey normal fakat ben farkında olmasam da donanımhaber ölücüsü mantığıyla hareket eden arkadaş tarafından gözleniyormuşum.

    sıra beklerken 25-30 yaş arası bir arkadaş yaklaştı; kardeşim sen başka bir şey almayacaksan benim aldıklarımı beraber geçirsek %50 den yararlansam olur mu dedi ben de tabi olur dedim. sonuçta beni etkilemiyor zaten 100 lira ödemeyi göze almıştım ama adam gidip benim aldığım gömleğin aynısını alıp gelince biraz koydu açıkçası.

    ulan ikimiz de aynı gömleği aldık ben 100 lira ödedim o 50 lira ödedi ayrıldık kasadan. puşt bir de benim gibi hediye paketi yaptırdı, değişim kartı istedi.

    herifi takdir ettim resmen ama asıl ufkumu kasadan ayrıldıktan sonra iki katına çıkarttı. bu hırt meğer birkaç gün sonra tekrar gelip gömleği iade edecekmiş karşılığında 75 liralık hediye çeki alacakmış, gömlek filan hikayeymiş. düşünsenize adam 50 lira karşılığı 75 liralık alışveriş yapacak oturmuş bunu düşünmüş hayret ve takdir ediyor insan.

    yalnız şu an fark ettim benim aldığım hediyenin rengini filan beğenmeseler değiştirmeye gitseler 100 lira ödediğim gömleği 75 liraya alacaklar.

    ulaaan dh ölücüsü! benim alışverişimde 3.tekil şahısken bile beni kazıklamayı başardın ya ne diyeyim ben sana!

  • dışarıdayken etraftan duyulan yaran diyaloglar

    baba kız dolmuşa binecekler benimle aynı durakta bekliyorlar, durağın yakınında çocuk parkı var.

    şirin tatlı kız çocuğumuz baba beni parka götür diye babasına öyle yalvarıyor ki insanın ısırası geliyor çok tatlı velet.

    o esnada herhalde görev icabı olsa gerek, orada bulunan polis çocuğun şirinliğine dayanamayıp çocuğu öpüyor, kokluyor, seviyor bir yalamadığı kaldı elin çocuğunu.

    baba herhalde yabancı birinin çocuğuna dokunmasına kuruldu ve tarihi ayarı çocuktan sektirerek polise yerleştirdi.

    -kızım bak polis amca kızıyor. polis amcası siz parka giren insanlara çok kızarsınız değil mi? parklar sadece sizin, oraya girenleri hep ağlatıyorsunuz, biber sürüyorsunuz değil mi ?

    çocuk şok, polis dumur ben gülmemek için zor tutuyorum kendimi.

    en son yaklaşık 15 yıl önce fen bilgisi dersinde gülmemek için kendimi bu kadar zorladığımı hatırlıyorum, bir de o gün o durakta.

    orantısız güç kavramının pratikte fen bilgisi hocam öğretmiştir de. saygılar hocam.