carlos marcello3
profili

  • türkiye'yi esir alan getto kıro kültürü

    sıfır bir dizisiyle mi, yoksa daha evvel mi başladı bilmiyorum ama 2010'ların başından beri böyle bir musibet bela oldu bu ülkenin başına. bilhassa eğitimsiz ve cahil gençlerde görülen dejenere kültüre paralel olarak suç işlemeye övgü, uyuşturucu kullanımı ve ticareti, arabesk rap müzik, özenti giyim tarzı, dövme, belli bir saç modeli, silah tutkusu ve sık sık aforizma kasmayla kendini belli eden bu yoz kültür, artık ülkeyi iyice esir almış ve yaşanmaz hale getirmiş durumda.

    son olarak işlenen suç olaylarında da karşımıza çıkmaya başladılar. benzer profiller, vıcık vıcık cehalet, uyuşturucuyu yüceltme, şiddetle kendini ifade etmeye çalışma, özentilik, çalışmadan zengin ve ünlü olmaya çalışma filan ne ararsan var bu kesimde. bazıları sefer tası gibi saç traşları, giyim tarzları, façaları ve dövmeleri ile 40 kilometre öteden tanınıyor zaten.

    amerikalı zencilerden arakladıkları kültüre, kendi kıroluklarını ve yoz kültürlerini giydirmişler ve ortaya getto kıro kültürü çıkmış.

    edit : ısrarla bazı arkadaşlar, getto kıro kültürünün fight club filmi ile başladığını iddia ediyor. yok artık daha neler? o kadar eski değil bu olay. daha yeni. fight club filminde anlatılan bambaşka bir olay. bu getto kıro kültürü 2010'ların başından itibaren start alıyor. daha çok z kuşağını etkiliyor.

  • hanginizi vurayım

    babası yaşında adamla sırf para, uyuşturucu, hesap ödemeden mekanlarda eğlenme ve sosyal medyada hava atma sevdası yüzünden arkadaşlık ve samimiyet kuran 16-17 yaşlarındaki kızların hazin sonu.

    birde sıfatlara bakıyorum. şaşıp kalıyorum. bu arap pers karışımı, pörtlek gözlü ucube tipler nereden peydah oldu, anlamak mümkün değil.. bu sefer tası saç modelli mantar gibi türeyen kekolar bir araştırılsa, çoğu türk bile çıkmaz. ülkeyi istila ettiler resmen. bir de bu barzolar, böyle rapçi zenci tarzına göre giyinip, keko rap şarkıları dinlemiyorlar mı, insanın çıldırası geliyor. zencilerde gene bir sempatiklik var, sizde o da yok.

  • sıla doğu'nun polis otobüsünde kelepçeyi çıkarması

    bu ne laubalilik dedirtmiştir. hakikaten pes doğrusu. haklarında inanılmaz suçlamalar var ve şu lakayt tutuma bakın. elbette suçu ispat edilene kadar herkes masumdur ancak böyle de olmamalı arkadaş. kamuoyunu bu kadar keriz yerine koymayın.

    rapunzel saçlı sülüman bey ve 53-61 lobisi arkanızda olsa bile bu kadar göstere göstere devleti kaale almamazlık yapmayın. vergisini veren insanlara ayıp oluyor.

    yok arkadaş. iyice kıllanmaya başladım ben. galiba bu operasyon kamuoyunun gazını almak için yapıldı. bunların arkasında derin abiler var.